Extrém baleset: egy tasaknyi ecstasy-t falt fel ez a szegény kutyus

Elképzelni sem tudjuk, hogyan történhetett a következő bizarr baleset: egy 17 hónapos szalon agár kutyust sétáltatott a gazdija a nagy-britanniai Bradfordban, amikor valami úton-módon egy zacskónyi, kék, szivecske formájú ecstasy-ba botlottak. A kutya majdnem a zacskó teljes tartalmát felfalta (a gazdi ilyenkor hol van, hová figyel?!), mire elvették tőle a “csemegét”, és a gazdája hazavitte, a zacskó tartalmával együtt. Később viszont a kis négylábú rosszul lett, bizonytalanná vált a mozgása, később pedig elvesztette az eszméletét is. Ekkor már kórházba vitték, ahol infúziót és aktív szenet kapott. Az őt kezelő nővér, Miriam Wilson szerint enélkül a kutyus biztosan még aznap este elpusztult volna.

Hirdetés

A gazdi és a kutyusért aggódók számára is jó hír, hogy teljesen fel fog épülni. Annak viszont a tulaj nem örülhet, hogy az ecstasy maradékát nem tarthatja meg, a West Yorkshire-i rendőrség lefoglalta azt.

dog-e.jpg

A sors furcsa fintora, hogy a fenti képen elég tágra nyílt szemekkel a világba meredő kutyust Blue-nak, vagyis kéknek hívják – pont, mint a bogyók színe, amik kis híján a vesztét okozták.

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés