Ezt az ijesztő videót próbálja most mindenki megfejteni

Egy igen rémisztő, kétperces videó kering most a neten, amit az NYDailyNews.com tudomása szerint többen is CD-n kaptak meg. A svéd gadgetzz.com oldal egyik bloggere például Lengyelországból, míg egy Alex nevű srác, aki YouTube-ra is feltöltötte, Spanyolországban. A kétperces, fekete-fehér felvétel egy csuklyás alakot láthatunk, illetve zavaró hangokat, képeket – utóbbiak sokak szerint inkább kódolt üzenetek, amiket rengetegen próbálnak megfejteni.

Hirdetés

Több ilyen rejtett kód is van a videóban, csak néhányat említenénk most. Egyesek arra jutottak, hogy a csuklyás ember tenyerében villogó fény morze jeleket takar, mások pedig a Fehér Ház GPS-koordinátáit vélik felfedezni a felvételen. Ezt itt nézhetitek és hallgathatjátok meg, de előre szólunk, elég furcsa, bizarr és ijesztő az egész.

Mások azt mondják, a fenti videónak a címben és a leírásban olvasható bináris kódja nem más, mint “muerte”, vagyis halál spanyolul, illetve a következő: “egy évetek van hátra, vagy kevesebb”. Megint mások próbálták a zavaró hanghatásokat képi jelekké alakítani, ennek eredményeképpen egy dühös emberi koponyát kaptak, illetve olyan képeket, amiken mintha nők kínzását láthatnánk.

creepy112.jpg

creepy113.jpg

De olyanok is vannak, akik szerint az egészet nem kell ilyen komolyan venni. Szerintük a csuklyás figura olyan öltözéket visel, mint a középkorban, a bubópestis során gyógyító orvosok. Egy ilyen alak tűnik majd fel a Dan Brown Inferno című könyvéből készülő moziban is, ezért talán ez a videó csupán a film figyelemfelkeltő előzetese. Ti mit gondoltok?

creepy111.jpg

Forrás: NYDailyNews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés