Így zokog a férj, miután felesége bejelenti: 17 év próbálkozás után végre babát vár

Filmekben, sorozatokban gyakran látjuk olyan párok drámáját, akiknek nem lehet gyerekük, de néha olyan történetekkel is találkozunk, amikor – valóságos csoda folytán – egy-egy párnak mégis összejön a baba, talán amikor már feladják a reményt. Ez történt a virginiai Dana Griffin-Graves és férje, Arkell Graves esetében is, akik 17 évnyi sikertelen próbálkozás után most végre szülők lehetnek. Négy vetélés és egy halva született baba után korábban úgy döntöttek, kimondva-kimondatlanul, hogy inkább feladják az álmukat, de a sors végül úgy látszik, mégis azt szeretné, ha ez teljesülne, Dana ugyanis öt hónapos terhes.

Hirdetés

Ezt nemrég a férjével is tudatta, méghozzá úgy, hogy az angol “bun in the owen” (kb. mint nálunk a bohóc van a fiókban, a szerk.) mondásból kiindulva tényleg bucikat tett a sütőbe, ezzel jelezve, hogy terhes. Mellékelt egy kis kártyát (az van ráírva, hogy a baba első képe) és egy ultrahangfelvételt is, amiről az is kiderül, hogy a baba kisfiú lesz.

zokogo2.jpg

Férje először el sem hitte.

zokogo3.jpg

zokogo4.jpg

Majd arcát a pólójába rejtve zokogni kezdett.

zokogo5.jpg

zokogo6.jpg

A róla készült, eredetileg családnak és barátoknak szánt videót több ezren látták a neten.

Dana egyébként szintén csak a közelmúltban tudta meg, hogy babát vár. Mivel nem is próbálkoztak tudatosan a férjével, nem gondolt terhességre – azért ment orvoshoz, mert felszedett pár kilót, amit nem tudott leadni, ezért valószínűleg hormonális problémára gyanakodhatott. Persze nagy volt az öröm, amikor kiderült, kisbabát vár.

zokogo.jpg

A párnak most ismerősök és ismeretlenek egyaránt gratulálnak, és mindenki drukkol azért, hogy születendő gyermekük boldog és egészséges kisbaba legyen.

zokogo7.jpg

zokogo8.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés