Te elhiszed, hogy iPhone-ján alkotja ezeket a csodákat egy művész?

Az okostelefonok korában talán már téged sem lep meg, hány és hány művész fedezi fel magának a különböző appokban rejlő lehetőségeket – aki egy kicsit is kreatív és merész, az csodákat alkothat (kis túlzással élve) pár kattintással. Charlie Davoli munkái is úgy készülnek, hogy – a művész elmondása szerint – csak az iPhone-ját, a képzeletét meg pár olyan appot használ, mint mondjuk a PsTouch, iDesign, Superimpose, Matter és Mextures. Te elhiszed neki? Mi kicsit nehezen, de talán csak mert nehezen hisszük el a tényt, hogy valaki ennyire jó vizuális képzelőerővel rendelkezik, és nem utolsósorban elég tehetséges, hogy ezt másoknak is meg tudja mutatni.

Hirdetés

Charlie Davoli műveiben gyakran két világ találkozik – ez abból eredhet, hogy ő Szingapúrban született, de Olaszországban nőtt fel. Két kultúra találkozását pedig két világ találkozásaként is megélheti egy ember, vagy éppen egy kisgyerek…

iphone_art1.jpg

iphone_art2.jpg

iphone_art4.jpg

iphone_art6.jpg

A művész optikai illúziókra is gyakran épít.

iphone_art3.jpg

iphone_art5.jpg

iphone_art7.jpg

iphone_art8.jpg

Minket munkássága valahogy az Upside Down című filmre emlékeztet, amiben két párhuzamosan álló világ szereplői szeretnek egymásba.

Forrás: thecreatorsproject.vice.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés