Aki szó szerint értette a Sex Pistolst: töltött fegyvert rejtett a vaginájába ez a nő

Három év börtönt kapott az a Tennessee-i nő, aki egy több mint 10 centiméter hosszú, töltött pisztolyt akart becsempészni magával a rácsok mögé. Nem is mindegy, hogyan: a 21 éves Dallas Archernek valamiért kézen fekvő ötletnek tűnt, hogy a vaginájában vigye be magával a fegyvert! Az eset még múlt áprilisban történt, miután elkapták vandalizmusért, meg azért, mert jogsi nélkül vezetett. A Sex Pistolst szó szerint értő szőke ciklon valószínűleg ennek a stukkernek a segítségével akart később meglógni, de ráfázott: egy rendőrnő észrevette, hogy valami nem stimmel vele, és úgy döntött, kideríti, mi az. További részleteket nem tudunk, hogy a vizsgálatot ki végezte, de azt kitaláltuk, hogy nagyjából hogyan került elő odalentről a 10 centis kis drágaság.

Hirdetés

A fegyvert egyébként egy kingsporti nyugdíjas autókereskedőtől lopták el, még 2013-ban. A férfi most nagyon örül, hogy visszakapja, de azt mondja, először is egy kiadós tisztítást fog végezni a pisztolyán…

Az ügyben nálunk a nő ügyvédjének, Daniel Cantwellnek a nyilatkozata viszi a pálmát, akinek állítása szerint fogalma sem volt, mi van a csajnál. Vagyis a csajban. “Nem tudtam erről, és sosem kaptam tőle választ arra sem, hogy miért csinálta. Biztos be volt lőve” – mondta. Köszönjük, nekünk már nincs is több kérdésünk.

Forrás: NYDailyNews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés