Elvesztetted az emberiségbe vetett hitedet? Segítünk visszanyerni!

A webes kifejezés, a “Faith in Humanity: Restored” sokatoknak ismerős lehet. A megindító képeket tartalmazó gyűjteményeket mi is imádjuk, ugyanis segítenek visszanyerni a vészesen fogyó hitünket, melyet az emberiségbe vetettünk.

Hirdetés

Az egyre gyakrabban megjelenő tartalmakban mindennapi, kis jó cselekedetek, komolyabb dolgok és irgalmas szamaritánusok is láthatóak, akik feltétel nélkül segítették meg ember – vagy éppen állat – társukat. Lehet, hogy pár ismerős számotokra, de szerintünk ezekkel nem lehet betelni. Tekintsétek meg ti is ezeket!

A 17 éves középiskolás lány átsegíti vetélytársát a verseny utolsó 30 méterén.

A Reddit felhasználó arra kérte társait, hogy írjanak levelet a halálos betegségben szenvedő nagybátyjának. A több száz levél mellett különböző ajándékokkal is elhalmozták a 47 éves férfit.

Egyiptomban élő keresztények védik az imádkozó muszlimokat az utcai zavargások közepette.

Emberi lánc tartja távol a vallási megszállott tüntetőket egy katona temetésétől.

A lebénult kerékpárosnak 4 éven keresztül adományt gyűjtöttek – majd ő az egészet felajánlotta egy beteg kisfiúnak, aki vele ellentétben újra járhat.

Ez az ausztrál férfi életét kockáztatva mentette ki a megáradt folyóba esett kengurukölyköt.

Helyi kislány virágot ad az Irakban állomásozó katonának.

Az 57 éves rákos beteg utolsó kívánsága az volt, hogy hadd láthassa szeretett kutyáját. Teljesítették a kívánságát, így utolsó pillanataiban megfeledkezhetett a tragédiájáról.

A menyasszony apja a nevelőapát karonfogva akarta oltárhoz kísérni a lányukat.

Az indiai lakos életét kockáztatva mentette kis a kiscicákat a megáradt folyóból.

A portlandi cég ingyen vállalja az állásinterjúra készülő munkanélküliek ruhájának tisztítását.

Mark Bustos, a sztárfodrász hétvégente ingyen nyírja a város hajléktalanjainak a haját.

George Cunningham kapcsolata régen megszakadt már családjával. Egy fotós-szociológusnak hála azonban csatlakozott annak családjához és együtt töltötték el a Karácsonyt.

A 67 éves bácsira rátörtek az éjszaka, szétverték a házát, kirabolták, őt pedig életveszélyes állapotban hagyták. Miután visszanyerte egészségét, nem volt képes visszaköltözni a házába. Egy fiatal lány kampányt indított a ház felújításának érdekében, azonban annyi pénzt sikerült összeszedni, melyből egy teljesen új otthont sikerült a bácsinak teremteni.

Az Auschwitz szentjeként emlegetett Maximilian Kolbe életét áldozta a haláltáborban. Mikor egy szökést megakadályoztak az őrök, példát statuálva 10 embert véletlenszerűen kiválasztottak, hogy halálra éheztessék őket. Mint kiderül, az egyik kiválasztottnak a családja is a táborban élt, ezért Maximilian önként a helyére lépett. Miután 2 hét éhezés után sem halt meg, méreginjekcióval végezték ki. Áldozata nem volt hiábavaló, ugyanis társa túlélte a borzalmakat, kiszabadult a táborból és 96 évesen hunyt el.

(forrás: www.therichest.com/)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés