Ezért törölte képeit, és fordít hátat a közösségi médiának ez a 19 éves modell

574 ezer Instargam-követővel, több mint 250 ezer YouTube-feliratkozóval és körülbelül 60 ezer Snapchat kontaktjával igazi celebnek számít a közösségi médiában Essena O’Neill ausztrál modell. Vagyis talán inkább most már csak számított, hiszen úgy döntött, elege van abból, hogy a közösségi média miatt mennyire műnek és üresnek érzi magát, meg az egész életét. Emellett nem akarja tovább azt hazudni az embereknek sem, mennyire boldog, sőt, bocsánatot is kért azért, amiért évekig ezt az illúziót keltette bennük.

Hirdetés

A gyönyörű, boldognak és gondtalannak látszó lány nagyon megbánta, hogy az elmúlt években minden idejét a közösségi médiának szentelte, és nem élt át valódi élményeket. Ebben a videóban is erről beszél, érzelmektől túlfűtötten.

Essena szerdán lesz 19 éves, de most valószínűleg úgy érzi, ez a bejelentés a legfelszabadítóbb dolog, amit ajándékként kaphat. A lány 16 és 18 éves kora között több mint heti 50 órát töltött azzal, hogy kérdésekre válaszolt a Tumblr-en, képeket posztolt Instagramra, illetve YouTube-os videókat készített. Gyors fejszámolás: egy átlagember napi 8 órát dolgozik, ami heti 48 óra. Persze Essena sem ingyen melózott. “A közösségi médiának köszönhetően lett jövedelmem, de abból éltem, hogy átvertem az embereket” – mondta.

essena1.jpg

essena2.jpg

Essena több mint kétezer fotót törölt le a közösségi média oldalakról. Azt mondja, évek óta most először érzi úgy, hogy valami igazán valóságosat csinál.

essena3.jpg

essena4.jpg

Elárulta azt is, hogy számtalan szponzorterméket ingyen kapott meg, például ezt a ruhát is.

essena5.jpg

“A fiatal lányok gyakran kívánják, hogy bárcsak olyan életük lehetne, mint a modelleknek az Instagramon. De amit ők látnak, az csak a valóságnak egy olyan szelete, amit az adott modell és a mögötte álló szponzorok meg akarnak mutatni” – mondta.

essena6.jpg

essena8.jpg

essena12.jpg

essena9.jpg

A pózolás olykor a legkeményebb. “Ki kell találni a szettet, a sminket, a frizurát, és persze a tökéletes pózt tökéletesen kell elkapni. Ezért olykor több mint 50 felvétel is készül, mire egy poszt megszületik” – mondta.

essena15.jpg

essena16.jpg

essena14.jpg

essena7.jpg

Még a természetesnek tűnő képei sem voltak azok igazából.

essena11.jpg

essena13.jpg

Ennek vége: Essena megunta a “mű világot”, és természetes fotókat posztolt magáról. Vajon trendet teremt ezzel a húzásával? Vagy meg fogja bánni, hogy mindent eldobott, amit eddig felépített?

essena18.jpg

essena17.jpg

Szerintünk nagyon bátor cselekedet volt a modelltől, hogy meg merte tenni azt, amit a szíve diktált. Mi drukkolunk neki!

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés