Fekete-fehér fotósorozat egy pornószínésznő életéről

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

“Hívj Martának” – ez a címe Katia Repina fotósorozatának, ami egy pornószínésznő mindennapjait mutatja be. A barcelonai fotós évekkel ezelőtt ismerte meg Martát, és elámult azon, mennyire kedves, nyílt szívű és őszinte emberrel hozta össze a sors. A fényképész eleinte azt gondolta, az akkor 23 éves Marta csak azért ennyire más, mint a többi színésznő, mert akkoriban épp hogy csak elkezdte a szakmát: alig két hete dolgozott, amikor találkoztak. “Nem kényszerítette őt senki és semmi erre. Azt mesélte, ő maga akart pornószínésznőként dolgozni” – mondta Repina, aki kíváncsi volt, beszélgetésük után hogyan alakul Marta élete, így időről időre beszéltek, találkoztak, és rendszeresen fotózta is a lányt. Így született meg a következő fotósorozat, ami összesen három év munkájának gyümölcse.

Hirdetés

Katia Repina azt mondja, nem akarta a pornóipart minősíteni, és erkölcsi tanulságot sem akart bemutatni. Csak egy lányt, Martát, az ő életét és körülményeit. Feketén, fehéren.

marta1.jpeg

marta2.jpeg

“A pornó teljesen más, mint gondoltam” – mondta a lány, és azt is beismerte, hogy nem fizet olyan jól, mint amire számított.

marta4.jpeg

marta5.jpeg

Itt egy peep show-ban mutatja meg magát és a tehetségét.

marta9.jpeg

Ez a fotó akkor készült, amikor még csak két hete pornózott.

marta6.jpeg

Ex-barátja, egy ukrán testépítő először azt mondta neki, elfogadja, hogy ezt választotta hivatásának, de végül nem tudott megbirkózni a dologgal. Marta szeretne tartozni valakihez, de azt mondja, kollégával nem akar járni. A helyzetében lévő paradoxonnal ő is tisztában van.

marta3.jpeg

marta10.jpeg

marta11.jpeg

Egyelőre családja és kutyája a mindene. Szülei soha nem fogják megérteni, vagy elfogadni, hogy pornózni kezdett, de kiállnak mellette. “Szeretnek engem, és én is szeretem őket. Nekem ők a legfontosabbak” – mondta.

marta12.jpeg

marta13.jpeg

Marta az edzések nagy rajongója is. Korábban nyert néhány fitneszversenyt is, és azt mondja, szívesen folytatná ezt a pályát is később, de erre még nem áll készen.

marta8.jpeg

marta14.jpeg

“El kell különítenem egymástól a pornót és a valódi életemet. A forgatásokon agresszív és kegyetlen is tudok lenni, de a magánéletemben soha. Inkább szerény, visszafogott csajként jellemezném magam” – mondta Marta.

marta7.jpeg

Forrás: Huffingtonpost.com