Kék a pénisze a legtetováltabb brit férfinek

Nagy-Britannia legszétvarrtabb embere, Matthew Whelan eddig több mint 40 ezer fontot költött a tetoválásaira, és szó szerint tetőtől talpig minták borítják a testét, sőt, még a szemgolyója és a pénisze is tetoválva van! “Kalózok és űrlények is vannak rajtam, és igen, kék a farkam” – nyilatkozta a pasas, de szerencsére az ezt bizonyító fényképtől megkímélte a lapok olvasóit, így minket is. Persze akinek ennyi tetkója van, és elnyeri “a legszétvarrtabb brit férfi” címet, annak a saját neve már nem is elég jó. Ezért King of Inkland King Body Art The Extreme Ink-ite-ra módosíttatta, de hogy azért meg tudják őt szólítani valahogy, a ‘Body Art‘ becenév is megteszi számára.

Hirdetés

Ilyen névvel, na meg ennyi tetkóval persze majdhogynem lehetetlen számára az, hogy munkát találjon, és saját vállalkozás alapításánál is fennállna a veszély, hogy senki sem venné őt komolyan ilyen külsővel.

king-of-inkland-body-620x414.jpg

king-of-inkland-578x386.jpg

Ezért hát emberünk tavaly Amerikába akart menni, hátha ott könnyebben boldogul, de nem kapott útlevelet, ugyanis a brit hivatalnak már van egy olyan szabálya, ami nem engedi, hogy a tíz szavas névvel útlevelet kapjon.

king-of-inkland-britains-most-tattooed-man-578x442.jpg

Ráadásul családi élete sem valami boldog, hiszen apukája nem értékeli túlzottan azt, hogy a fia így néz ki. Szereti a fiát, és megérti, hogy ez az ő döntése, de neki akkor sem tetszik ez a külső.

matthew-whelan-tattoos-578x325.jpg

Ilyen volt a tetoválások előtt, és ilyent lett Body Artként a birminghami férfi.

matthew-whelan-before-578x324.jpg

Forrás: blog.tattoodo.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés