Kim Dzsongun sehová sem utazik hordozható vécéje nélkül

Kim Dzsongunról hallottunk-olvastunk már elképesztő dolgokat, de jöjjön most a legújabb meglepő infó: az észak-koreai diktátorról azt beszélik, sehová sem utazik saját, hordozható vécéje nélkül. Ez nemcsak saját vonatában található meg, hanem annak az autókonvojnak valamelyik kocsijában is, amellyel rendszerint útra kel, ha katonai bázisokat vagy gyárakat látogat meg országában. Őreihez közel álló források beszéltek erről nemrég, hozzátéve, hogy még a hegyi utakra, illetve havas terepre átalakított járművek is úgy vannak kialakítva, hogy beférjen a hordozható klotyó.

Hirdetés

De ezt természetesen senki más nem használhatja – ha mégis így történne, annak szigorú következményei lehetnek, sőt, Kim Dzsongun akár halálra is ítélheti a “trónbitorlót”.

kim-jong-un-throne.png

Bár korábban azt olvastuk, az észak-koreaiak meggyőződése szerint a Kim dinasztia tagjai olyan csodálatos képességgel is rendelkeznek (többek közt), hogy vécére sem kell járniuk, de a vezérükről kiszivárgott infók hallatán ezt azért most már talán ők sem hiszik el…

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés