Másfél milliót nyert az első vagina-szépségverseny győztese +16

Sokféle szépségversenyről hallottunk már, de olyanról, ahol vaginákat díjaznának, még sosem. Nos, az ötlet nem meglepő módon egy szexjátékszer-iparban dolgozó kreatív szakembertől, Brian Sloantól ered, aki többek közt az Auto-Blow feltalálója is. Neki jutott eszébe egy olyan, szuper realisztikus érzést nyújtó szilikon műpunci megalkotása, ami a férfiak számára teljesen olyan érzést nyújt, mint az igazi. Nos, ehhez keresett “modelleket”, egy vagina-szépségverseny keretében. A döntős csajokkal Berlinben találkozott, majd a 3D-s szkennelésre is sor került. Az első helyezett (vagyis a díjnyertes punci) 5000 dollárt (körülbelül másfél millió forintot), a második 2500 dollárt, a harmadik 1250 dollárt kapott.

Hirdetés

De vajon mi viszi rá a csajokat arra, hogy jelentkezzenek egy ilyen versenyre? Az egyik jelentkező szerint vicces és érdekes lehetőség, a másikat a barátja vette rá a nevezésre… persze amellett, hogy mindannyian vágytak a főnyereményre…

Brian Sloannak persze további nagyra törő tervei is vannak: tervezi ánusz- és száj-szépségverseny indítását is, sőt, a férfiakat sem hagyná ki a jóból: talán legszebb péniszt és heréket is felkutatná a jövőben.

Forrás: Shockmansion.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés