"Ne drogozzatok!" – kéri a srác, aki szörnyű állapotba került az ecstasy-tól

Jordy Hurdes nemrég még ugyanolyan gondtalan életet élt, mint bármelyik tini a világon, de hirtelen minden megváltozott: a 20 éves ausztrál srác egy buliban nem mondott nemet az ecstasy-ra, ami pechjére olyan veszélyes anyagokat is tartalmazott, hogy a fiú majdnem belehalt a könnyed szórakozást ígérő “kalandba”. Azt mondja, miután kórházba került, az orvosok biztosak voltak abban, hogy ezt nem éli túl, de neki mégis sikerült – igaz, remeg és dadog, ami talán soha nem múlik majd el… “Ez nem szimpátia-poszt, hanem figyelemfelhívás” – mondta a Facebookon közzétett videójában.

Hirdetés

“Ha elmegyünk szórakozni, az teljesen rendben van. A party drogok szórakoztató lehetőségnek tűnnek, és akkor nem gondolsz arra, hogy ezek bizony meg is változtathatják az életed, nem a jó irányba… én szerencsés vagyok, hogy élek. Kérlek, kérlek, kérlek, ne drogozzatok, mert sosem tudhatjátok, mi fog történni veletek utána. Ha csak néhány emberhez eljut az üzenetem, akkor már megmentettem pár életet” – mondta Jordy Hurdes.

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved

Posted by Jordy Hurdes on Sunday, November 22, 2015

Videóját 24 óra alatt 35 ezerszer osztották meg, és emberek százai dicsérték Jordy erejét és bártorságát.

Forrás: Shockmansion.com és Buzzfeed.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés