Tizenévesek támadtak egy 12 éves fiúra, az erről készült videót felrakták a Facebookra (18+)

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Tizenéves srácok támadtak egy 12 éves fiúra, egyikük a földre lökte, többször megrúgta, majd a csapat szerint vicces videót egyikük, egy 12 éves lány feltöltötte a Facebookra. A felvételeket a verekedő srác egyik barátja készítette, és egyértelmű, hogy készültek, mert a kisfilmet rögtön a támadás előtt indították el. A képsorokon az is látható, amint az áldozat, Josh Cooper a feje fölé emeli a karját, hogy valahogy védje magát, sikoltozik és segítségért kiált. A fiú egy barátja próbálta megvédeni, de őt is a falhoz nyomták. Mindez a dél-yorki Wath-ban történt, még szeptember elején.
Mint azt az anya, a 32 éves Tracy Cooper elmondta, a támadás után egy barátjától hívta fel a fia, és miután picit jobban lett, kihívták a mentőt. „Borzasztó volt látni, hogy mi történik a fiammal. Josh apja, Glen meg sem bírta nézni a videót.” Az anya szerint a fizikai sebek begyógyultak ugyan, de a lelkiek még ott vannak. Dühös azokra is, akik a videón láthatók, hogy elmennek a tett színhelye mellett, és teljesen figyelmen kívül hagyják az ott zajló eseményeket. Később egy járókelő közvetítő útján bocsánatot is kért, hogy nem segített. Minket még az érdekelne, hogy ilyen videó hogy maradhatott a Facebookon, míg egy fenekes vagy női melles videót azonnal letöröl.
A dél-yorkshire-i rendőrség figyelmeztette a támadó fiút, az indoklás szerint nem volt elég erőszakos ahhoz, hogy bíróság elé kerüljön az ügy.

Hirdetés

veres2.jpgveres3.jpgveress5.jpgveres4.jpg

Forrás: dailymail.co.uk