Végig fotózta és kommentelte Snapchaten, ahogy matektanára csajozni próbált

Mit tehetsz akkor, ha látod, hogy a matektanárod flörtölni akar egy kolléganőjével, de nem arat túl nagy sikert? Hát, a közösségi média korában már nemcsak egy jót mosolyoghatsz a dolgon, hanem mások arcára is mosolyt csalhatsz, ha lefotózod, és felteszed a képeket a netre, saját kommentjeiddel. Félreértés ne essék, nem szeretnénk senkit arra biztatni, hogy alázza meg a tanárát, csupán így szerettük volna felvezetni, amit egy 16 éves lány, Sydney tett – ő Snapchatre tett fel képeket matektanára hódítási kísérletéről, amiket saját kommentjeivel látott el. Szerintünk nem akarta megalázni a tanárt, csak meglátta a helyzetben lévő humort, és ezt meg is mutatta a világnak. Nevet sem írt, csak Mr. T-ként emlegeti oktatóját, és azt sem tudjuk, melyik város melyik iskolájában történt az eset.

Hirdetés

A 16 éves lány a Tumblr-en is fent van, GarlicKnotz néven, és a képeket oda is feltöltötte. Valószínűleg ő is meglepődött, mert cikkünk születésének pillanatáig majdnem 136 500 megosztást kapott ottani posztja. A dolog így kezdődött: Mr. T rástartolt a kolléganőjére.

mrt1.jpg

Nagyon röhögtek rajta – valószínűleg a diákok, bár az is lehet, hogy magában a tanárnő is.

mrt2.jpg

Állítólag a kollegina négyszer (!) említette meg a pasiját beszélgetés közben, hogy egyértelmű legyen: foglalt a szíve. Szegény Tanárbácsi…

mrt3.jpg

mrt4.jpg

mrt6.jpg

Egy kis irónia: a diáklány fotókommentje szerint ezután talán arra keresett rá a neten, hogy hogyan szedjünk fel csajokat.

mrt5.jpg

Az osztályteremben eléggé megnőtt a feszkó, a két tanár el is húzódott egymástól.

mrt7.jpg

mrt8.jpg

Sydney most nem kicsit aggódik, hogy mi lesz, ha tanárai is meglátják a képeket, főleg matektanárjának reakciójától tart. Törölni is szerette volna a posztot, mert fél, hogy legrosszabb esetben fel is függeszthetik a suliban. De reméljük, ha ráakadnak erre a posztra, akkor az iskola illetékesei is a dolog humoros oldalát fogják látni…

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés