Brazíliában is él egy önjelölt „emberi Barbie”

Újabb önjelölt emberi Barbie baba tűnt fel a színen, ezúttal a 23 éves brazil Andressa Damiani gondolja azt, hogy a babaszerű külső érdekes. Az 50 centis derékkal büszkélkedő hölgyemény 70 F-es melltartót visel, és azt állítja, soha semmilyen plasztikai műtétet nem végeztek rajta, ő ilyen vékony, az arcvonásai pedig babaszerűek, csak kék kontaktlencsét visel. Külseje miatt a mai trendnek megfelelően gyakran szólítják Elsának a Jégvarázsból.
baba_0.jpgbaba2.jpgbaba4.jpgbaba5.jpg

Hirdetés

Az emberek véleménye persze megoszlik, először is sokan nem hiszik el, hogy sosem feküdt kés alá a külseje miatt, egyesek hazugnak tartják, mások megijednek a kinézetétől, és menekülnek, amikor meglátják, de vannak, akik kifejezetten rajonganak érte, a YouTube-on 600 000 követője kíváncsi a videóira, hogy utánozhassák a stílusát, és megtudják például, hogyan lehet elkészíteni az Elsa-szerű sminket.
baba8.jpgbaba9.jpgbaba10.jpgbaba11.jpgbaba12.jpg

Gyerekként félénk volt, nem voltak barátai, szokatlan „emberi Barbie” külseje miatt kiközösítették. A 20-as éveiben jött ár, hogy ezt az adottságát inkább kihasználja.
baba3.jpgbaba14.jpgbaba6.jpgbaba7.jpgbaba13.jpgbaba15.jpg

Forrás: dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés