Gyanútlan turisták úszkáltak a másnapos búvár fekáliájában

Egy Reddit felhasználó máris a nap történetét szolgáltatta nekünk: egy nagyjából 5 évvel ezelőtti sztorit írt le, ami vele történt, egy mexikói családi nyaralás során. Testvérével kaptak az apukájuktól egy sznorkelezős hajókirándulást, és a fater előre szólt, hogy ne igyanak sokat aznap este a bárnál, mert másnap reggel 8-kor indul a hajójuk. És nem sokkal ezután várnak rájuk a pipák, úszószemüvegek, békatalpak… na meg a gyönyörű halak. A srácok persze bólogattak, de valahogy mégis sikerült úgy rendesen szétcsapatni magukat a jó tequilának köszönhetően. Másnap persze a papa felkeltette őket, és nem volt más választás: menni kellett kirándulni. Igen ám, de emberünkre kíméletlenül rájött a szükség, méghozzá nagydologban. Mivel a hajón nem volt budi, úgy döntött, a vízben intézi el. Kicsit távolabb úszott a többi embertől, és kiengedte, ami a csövön kifért. Arra viszont nem számított, hogy ezzel a közelben lévő összes hal érdeklődését felkelti, akik nagy sietve köréje gyűltek. Nem sokkal ezután a búvárkodók is észrevették ezt, és elkezdtek a srác, a halak, meg a lebegő kakák felé úszni.

Hirdetés

“Ettől teljesen bepánikoltam. Elkezdtem lecsapkodni a kakát, hogy szétmenjen kisebb darabokra, majd szétázzon, de ezzel csak még több halat vonzottam magam köré, és valahogy egyre több turista is kezdett felém úszni. Szóval ott találtam magam egy csomó hal, meg egy csomó turista közt lebegve, és mindannyian az én szaromban úsztunk” – emlékezett vissza a fiú. Majd hozzátette, végül is nem tudja, hogy bárki rájött-e, miért úsztak oda a halak, de a dolog így is brutál kellemetlen volt, és még most is az a számára.

snorkeling.jpg

A srác összességében két dolognak örülhet. Az egyik, hogy a cápák nem szagolták ki a történteket, a másik pedig, hogy senki nem vette filmre a dolgot, és nem kering róla egy ehhez hasonló videó a neten (legalábbis tudtunkkal).

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés