Te is ikreknek nézed Shannont és Sarát?

Azt mondják, mindenkinek van egy tökéletes hasonmása valahol a világon. Nos, egy 17 éves svéd lány, Sara Nordstrom meg is találta, a 21 éves ír Shannon Lonergan személyében, méghozzá a TwinStrangers.com weboldalon keresztül, ahol bárki ráakadhat tökéletes hasonmására. “Egy ideig keresgéltem, aztán hónapokig nem is mentem fel az oldalra” – mondta Shannon, akit végül Sara talált meg néhány hete. “Kaptam tőle egy e-mailt, és ezt követően gyorsan leszerveztük a találkozónkat” – tette hozzá.

Hirdetés

Erre a találkozásra Írországban került sor, és mindkét lány nagyon izgult. A dolog végül elég jól sült el, ugyanis némi meglepődöttség után egy kellemes napot töltöttek együtt, még a dublini karácsonyi vásárba is ellátogattak. Nézd meg itt a találkozásukról készült videót, ami szerintünk akár a TwinStrangers.com reklámfilmje is lehetne.

A lányok szerint nemcsak abban hasonlítanak, hogy hajuk és vonásaik majdnem teljesen ugyanolyanok, hanem gesztusaik és mimikájuk is hasonló. Sőt, mindkettőjük neve S betűvel kezdődik.

twins3.jpg

twins1.jpg

twins2.jpg

Nem is csoda, hogy a karácsonyi vásárban megkérdezték tőlük, hogy ikrek-e.

twins4.jpg

A csajok bejelölték egymást a közösségi média oldalakon, és megbeszélték, hogy tartani fogják egymással a kapcsolatot. “Shannon a legjobb meglepetés, amit idén karácsonyra kaphattam” – mondta Sara.

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés