Vicces reptéri videó: szerintünk ő Az év utazója!

A tapasztalatlan utazók olykor nagyon bosszantóak, máskor remek humorforrásnak bizonyulnak. Ez utóbbi igaz szerintünk a következő videóban látható férfire is, akit egy kínai reptéren vett fel a biztonsági kamera – emberünk, hogy finoman fogalmazzunk – nem igazán tudta, mire való az a futószalag, amire normális esetben a táskáinkat tesszük fel átvilágítási célzattal, míg mi átsétálunk egy erre a célra kijelölt kapun. Nos, a pasas másképp oldotta meg a dolgot: felpattant a futószalagra, és mire a mellette ácsorgó reptéri alkalmazott bármit tehetett volna, már el is tűnt a gépben.

Hirdetés

Szerintetek tényleg ennyire nem tudta, mi a dörgés a reptéren, vagy direkt csinálta? Íme, a pár másodperces felvétel, ami alapján számunkra egyértelműen ő Az év utazója!

Nem ő az egyetlen ember, aki idén egy reptéri futószalagra került: a manilai Ninoy Aquino nemzetközi repülőtéren egy 25 éves nő tette a táskájába két hónapos kisfiát. Nem voltak rendben a gyerek papírjai, hogy kivigye az országból, így más megoldást választott. Pápua Új-Guineába akart repülni a csecsemővel, de persze ez nem sikerült neki. A kisbaba az egészet átaludta – akkor is békésen szundikált, amikor az elképedt biztonsági alkalmazottak kinyitották a táskát.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés