A világ legnagyobb hitelkártya-gyűjteményében 1497 darab plasztiklap van

Walter Cavanaghnak van a világon a legnagyobb hitelkártya-gyűjteménye, egészen pontosan 1497 darab plasztiklap lapulna a zsebében, ha egyszerre magával vinné mindet. Az 1497 kártya értéke 1,7 millió dollár. A kaliforniai Santa Clarában élő férfi elmondta, a kártyákat még a 60-as években kezdte gyűjteni, amikor egy sráccal kötött egy fogadást, hogy aki a legtöbb kártyát gyűjti év végéig, az nyer egy vacsorát. Cavanagh akkoriban a Békehadtestnél szolgált, úgyhogy 143 kártyát sikerült gyűjtenie, míg barátjának, aki gyógyszerész, 138 lett a vége.
A mostani kártyák között sokféle és különböző értékű található, bankok, légitársaságok, de még fagyizók plasztiklapjai is nála lapulnak, sőt van sok limitált számú kártyája is.
Persze ezt a rengeteg kártyát tárolni is kell valahol, úgyhogy van egy hatalmas, 76 centis, 17 kilós, 800 kártyát elrejtő pénztárcája, de a legtöbbet biztonságos helyen tartja.
Annak ellenére, hogy ennyi hitelkártyája van, minden számlát rendesen kifizet. Mindig elfogadja a felkínált darabot, és csak egyszer fordult elő még a 70-es években, hogy túl sok volt a hitele. Cavanagh elmondta, csak egy kártyaszámot használ, azt fizeti ki minden hónap végén, de a hiteljelentés hossza állítólag igen szép hosszú.

Hirdetés

hitelkartya2.jpg
hitelkartya.jpg

Forrás: dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés