Ennyiért árulják a boltíves, barlangos brit művészházat

Kívülről semmi sem látszik azon a házon, ahol a nyolcvanas és kilencvenes években Antony Dracup élt és dolgozott, de aki belép a Shropshire-i Bridgnorth-ban található ingatlanba, annak rövidesen eláll a szava a csodálkozástól. Ugyanis az idős művész (aki 2002-ben, 72 évesen elhunyt) szó szerint a saját kezével alakította lakható térré a ház mögött található homokkő barlangot, így a kis ház majdnem kétszer akkora alapterülettel rendelkezik, mint amekkora eredetileg volt.

Hirdetés

Dracup két hálószobás, csodálatosan berendezett, boltívekkel is díszített ingatlanját most 200 ezer angol fontért árulják. A házról készült képekre érdemes neked is vetni egy pillantást, hiszen tényleg lenyűgözőek!

hhm1.jpg

hhm2.jpg

Az idős művész szó szerint saját kezűleg formálta lakható térré a ház mögötti barlangot. A munka kimerítő volt, évekig tartott, de az eredmény szó szerint ámulatba ejtő!

hhm3.jpg

hhm6.jpg

A lakás alaprajza – először az alsó szintet láthatod (a 8.7 x 6.9 méteres barlanggal), majd a felső szint következik.

hhm4.jpg

hmm9.jpg

A fenti hálószobák az egykori tulajdonos kreativitását és remek ízlését dicsérik.

hmm8.jpg

hmm12.jpg

A hátsó kert legalább olyan vonzó sokak számára, mint a csodaszép fürdőszoba vagy a praktikus konyha.

hmm5.jpg

hmm11.jpg

hmm10.jpg

hmm13.jpg

Egy videó segítségével is bejárhatjuk – legalábbis képzeletben – Antony Dracup egykori házát. Szerintünk a lenti szint nem mindenkinek lenne kényelmes lakókörnyezet (a sötét területek elég hidegnek is tűnnek), de nézd csak meg a fenti részt a felvételen!

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés