Ez az eszköz elvileg egyesíti a görkorcsolyát, a jet-skit és a gördeszkát

Luis Duarte kanadai feltaláló megalkotta a Rockit Single Foot Skate-et. Az új találmány egyesíti a görkorcsolyát, a jet-skit és a gördeszkát, ráadásul az extrém sportok felszereléseit magában tömörítő közlekedési eszköz környezetbarát is, és úgy kell felkötni a lábra, mint egy cipőt. A feltaláló szerint a Rockit SFS forradalmasíthatja a közlekedést a városiaknak, segíthet az ingázóknak a kutyasétáltatóknak és a gyerekeknek is. És mint azt Duarte elmondta, tervét természetesen a zöldek is támogatják, hiszen szén-dioxid-kibocsátás nélkül is időt takaríthat meg vele a használója.
Ahogy reklámszerűen megfogalmazta a lényegét: „A Rockit SFS egyszerű, kompakt, biztonságos, felhasználóbarát és nagyon szórakoztató. Miért járnál, ha Rockittal is mehetsz?” Nem kell fel- és levenni, ha buszra száll valaki, és nem kell megfogni se a deszkát.
rocket.jpgrocket2.jpgrocket3.jpgrocket4.jpgrocket5.jpgrocket6.jpgrocket7.jpg

Hirdetés

A beruházás elég drága, de igyekeznek hosszú távon költséghatékony módszerrel előállítani. A Kisckstarteren majdnem 900 000 forintnyi összeget szeretne Duarte összegyűjteni, hogy biológiailag lebomló változat is készüljön. Tervei szerint 2017 nyarától lesz elérhető, és átváltva kb. 20 000 forintért tenné elérhetővé új találmányát.

Forrás: dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés