Ez történik, ha kreatívok továbbgondolják az irodai dekorációs feladatot

Talán neked is ismerős a következő helyzet: jó nagy iroda, januári “nincs kedvem semmihez” hangulat, kopár falak, lógó orrú kollégák. Nos, ez ellen próbált tenni a következő történet egyik szereplője, egy főnök úr, aki megkérte alkalmazottait, díszítsék fel egy kicsit az asztalukat, hogy valamivel lelkesebben járjon be mindenki a munkahelyére. De arra ő sem számított, hogy cégének kreatív csapata továbbfejleszti a dekorációs ötletet, és egy várat építenek az irodába!

Hirdetés

A tervezést a vár falainak kialakítása követte. Kartonlapokat használtak, méghozzá 2 x 1 méteres darabokat. Ragasztópisztollyal történt a rögzítés, méghozzá úgy, hogy a lapok ne csak az illesztésnél érintkezzenek, hanem nagyobb felületen, ezáltal a falak stabilabbak lettek.

castle2.jpg

castle3.jpg

A 480 kartontéglát ketten vágták, ketten pedig ragasztották. Máskülönben az építkezés sokkal tovább tartott volna.

castle4.jpg

castle5.jpg

Miután a téglák a helyükre kerültek, elkezdtek mindent függőleges helyzetbe állítani. Egy ideig az emberi erőforrások mellett a többi bútor segítségét is igénybe vették.

castle6.jpg

castle7.jpg

castle8.jpg

A függőhíd és a zászlók már majdnem a projekt végét jelentették.

castle9.jpg

castle10.jpg

A kreatívok két órányi ötletelés és hét óra munka után dőlhettek hátra elégedetten. Azt mondják, nagyon elfáradtak, de minden erőfeszítés megérte, hiszen a kollégáiknak óriási meglepetést szereztek – magunknak pedig a világ egyik legmenőbb munkakörnyezetét sikerült megteremteniük.

castle11.jpg

castle12.jpg

castle1.jpg

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés