Fesztiválfotó döbbentette rá, hogy igencsak időszerű lenne a fogyókúra

Előfordul bizony, hogy egy buli után olyan fotót látunk vissza magunkról, amit nem kellene, és igazán ledöbbenünk a látottakon. Így volt ez az ír zenerajongó sráccal, Paul Moore-ral is, aki azonban nem azon akadt ki, hogy milyen csúnya vége lett a Future Music Festivalnak számára, hanem azon, hogy bizony jóval több rajta a súlyfelesleg, mint azt addig hitte. A felszolgálóként dolgozó srác elmondta, ausztrál barátaival ünnepelték a 26. születésnapját az ominózus felvétel készültekor, és a fiúk utána szóltak neki, hogy inkább ne nézze meg a képeket és a kommenteket, mert ki fogja őt hozni a sodrából. Persze ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem bírta megállni, és megnézte a 30 000-szer megosztott őt ábrázoló képet és az alatta lévő hozzászólásokat. Eltarthatott egy darabig önmaga kínzása, mert bizony 10 000 hozzászólás érkezett, és a legtöbb igen sértő és durva, az „undorító”-tól a „kövér …”-en át az „annyira kövér, hogy le kéne lőni”-ig volt ott minden. Meg is lett a hatása, a megbántott Paul csatlakozott egy karcsúsító programhoz, és egy év alatt kb. 45 kilót ledobott.

Hirdetés

fogyas.jpg
fogyas2.jpgfogyas3.jpg

Az ominózus fesztiválon kb. 130 kiló volt, akkoriban mindennap ivott és rendelte az ételt, ma már csak kéthetente egyszer hajlik el, friss ételeket fogyaszt és persze heti háromszor jár edzőterembe is. A fogyással pedig még nem szeretne leállni, a 76 kilós súly elérését tűzte ki célul maga elé.
fogyas4.jpgfogyas5.jpgfogyas6.jpg

No meg persze alig várja, hogy visszatérjen Melbourne-be, és ismét találkozzon ausztrál barátaival, szerinte biztos, hogy rá sem fognak ismerni.
fogyas7.jpg

Forrás: dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés