Jon Snow sorsáról beszélt az őt alakító Kit Harington

A Trónok harca rajongói továbbra is azt találgatják, hogy vajon mi lesz Jon Snow sorsa a sorozatban – ha csak ezután jutsz el az 5. évadig, és nem szeretnél spoilerbe belefutni, akkor arra kérünk, ne olvass tovább. Szóval, az ötödik évad végén sokak kedvencét, Havas Jont leszúrják az Éjjeli Őrség összeesküvői, mire ő elterül a havon, és valószínűleg elvérzik, de azt nem tudjuk biztosan, hogy meghal-e, illetve ha igen, akkor halott marad-e, vagy feltámasztják. Csak az biztos, hogy a Jont alakító Kit Harington még két évadra aláírt a sorozatba, szóval – így vagy úgy – maradni fog, és szeptemberben megmutattuk azt is, hogy szorgalmasan dolgozik a forgatáson. Nos, legutóbb maga Kit Harington beszélt Jon Snow sorsáról, illetve az ötödik évad lezárásáról egy interjúban.

Hirdetés

“Jon Snow meghalt az ötödik évad végén” – mondta, de arra a kérdésre, hogy akkor mégis hogyan folytatódnak kalandjai, már csak annyit mondott, hogy “majd meglátjátok”.

KIT: All I can tell you is Jon Snow is dead. He died at the end of the last season. BILL: But his spirit lives on?KIT:…

Posted by BBC Breakfast on Tuesday, January 26, 2016

Sokak szerint egyébként valahogyan feltámasztják Ned Stark fattyát (ennek biztosan meglesz az ára), de olyan véleményeket is hallottunk-olvastunk, melyek szerint Jon Snow a holtak seregében térhet vissza. Te mire tippelsz?

Forrás: Comicbook.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés