Túl drága volt a vonatjegy a legsmucigabb brit tininek, ezért más megoldást keresett

Sokan csak “a kuponos srácként” (Coupon Kid) emlegetik a 18 éves brit Jordon Coxot, aki büszke is erre az elnevezésre. A fiú blogot is ír arról, milyen akciókkal mennyit tudott spórolni, és bizony nem egy-két forintról van szó – egyszer majdnem 600 fontot takarított meg egy akciónak köszönhetően, de azt mondja, már családja heti kiadásait is a tizedére (!) tudta csökkenteni. Legutóbb a Sheffieldből utazott Shenfieldbe, és bizony sajnált a vonatjegyére 51.79 fontot kiadni, ezért utánanézett, lenne-e olcsóbb megoldás. És volt, méghozzá repülővel! Az sem jelentett számára akadályt, hogy ezer extra mérföldet kell így megtennie, ugyanis olcsó repjegyével először Berlinbe repült, majd onnan vette az irányt Shenfield felé. Így az utazás olcsóbban jött ki, csak 44.07 fontba került.

Hirdetés

Jordon kimondottan élvezte az utazást…

jordon.jpg

jordon0.jpg

Anyagilag jobban járt, mert 7.72 fontot (3161 forintot) spórolt, időben viszont a vonat lett volna jobb, mert azzal 3 és fél óra alatt hazaért volna, míg a repülőút várakozással, hazabuszozással és minden mással együtt 13 órába telt.

jordon2.jpg

jordon1.jpg

jordon3.jpg

A srácnak még egy gyors városnézés is belefért az idejébe Berlinben, amiről videót is tudunk mutatni.

Örül annak, hogy ilyen kalandot élhetett át, és persze büszke a “kuponos srác” és a “legsmucigabb brit kölyök” elnevezésekre is.

jordon4.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés