A holló rendezője Hollywoodnak: "Hagyjatok a folytatással!"

‘A holló’ filmklasszikus rendezője, Alex Proyas mostanában reflektorfényben van, ‘Egyiptom istenei’ című új alkotása ugyanis egész szép bevételeket hoz. Egy friss interjújában az Egyiptom istenei mellett arról kérdezték, hogy mit szólna, ha most már tényleg elkészülne egy remake az eredeti ‘A holló’ filmből. Mivel a forgatás utolsó stádiumaiban a főszereplő Brandon Lee-t lelőtték egy valódi tölténnyel megtöltött kellékpuskával, ezért egy igen kényes kérdésről van szó.

Hirdetés

“Tudod, én úgy érzem, hogy továbbléptem, és szerény véleményem szerint felesleges lenne leforgatni egy remake-et. Ezt már sokszor mondtam: az eredeti mozifilmet csak azért fejeztem be, hogy ezzel tiszteletet adjak és emléket állítsak Brandon Lee-nek. Örülök, hogy a halála ellenére is befejeztem a filmet. Úgy érzem, hogy ‘A holló’ az ő öröksége, és teljesen felesleges lenne megbolygatni azt egy átdolgozással. Nagyon örülnék, ha Hollywood nem nyúlna a filmhez, és meghagyná Brandonnak!” – mondta a rendező.

Minden évben felreppennek pletykák egy átdolgozást illetően, a szerepre már Bradley Coopar, Tom Hiddleston és James McAvoy is esélyes lett volna, de egyik stúdió sem tudta tető alá hozni az elátkozott filmet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés