A legzseniálisabb Valentin napi ajándék: rózsacsokor Doritosból

Kanadában korlátozott ideig újra kapható a Doritos kecsapos változata, és a vállalat máris kitalálta, hogyan lehetne ebből a legtöbbet kihozni (mind kreativitás, mind a várható nyereség szintjén): a közelgő Valentin nap alkalmából az az ötletük támadt, hogy rózsákat is lehet készíteni Doritosból, méghozzá nem is akármilyeneket! Hát van a világon bárki, akinek ezek a csodaszép rózsák nem lobbantják szerelemre a szívét? Ha más nem, hát legalább a nassolás iránt…

Hirdetés

Egy rövid ideig megrendelhető a 12 Doritos rózsát tartalmazó csomag (szerintünk sanszos, hogy csak Kanadában).

De otthon is készíthetsz ilyen rózsákat. Szükséged lesz hozzá néhány zacskónyi nachosra (vegyél inkább többet, úgyis el fog fogyni), pár szál művirágra, ragasztóra, na és nem mellékesen kézügyességre is. Válogass ki szabályos háromszög alakú nachosokat, majd olyanokat, amik fel vannak kunkorodva. A maradékot megeheted, de ezt szerintünk mondanunk sem kell. Szedd le a művirágokat a szárról, majd a helyükre kezdd el felragasztani a nachosokat óvatosan. Belülre kerüljenek a kunkorik, kívülre pedig a szabályos háromszög formájúak. Ábrán is meg tudjuk mutatni ezt a folyamatot.

doritos_roses.jpeg

Ha ügyes vagy, és nem törted el a nachosokat, és nem faltad be az összeset még a felragasztás előtt, akkor ilyen rózsacsokrod lehet. Add ajándékba, vagy tartsd meg. Boldog Valentin napot Neked is!

doritos.jpeg

Forrás: Huffingtonpost.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés