A világ legcsúnyább sportolói

Való igaz, hogy senkit sem szép dolog a külseje alapján megítélni, és nem is ez a célunk a most következő cikkel, csupán szeretnénk nektek megmutatni azt a TheRichest.com -on talált, egyébként érdekes összefoglalót, ami – hogy így fogalmazzunk – a világ legkevésbé szép sportolóiról szól. Gyorsan hozzáfűznénk még azt is, hogy mindannyian szép eredményeket értek el, de a világ sajnos ilyen: leginkább a külsejük miatt maradtak meg az utókor számára…

Hirdetés

Bobby Holik cseh jéghokis, aki 1990 és 2009 közt 18 évadot játszott az NHL-ben, és kétszer nyert Stanley-kupát. Szerintünk ő nem is igazán nevezhető csúnyának, inkább csak fura és bizarr látványt nyújt összenőtt szemöldöke és sorozatgyilkosokat idéző nézése miatt.

ugly2.jpg

Az NFL-ből ismert Marshawn Lynch-nek viszont a szeme se áll jól.

ugly3.jpg

A baseball-játékos Willie McGee-t pályája elején mongúznak hívták (neki azt mondták, a gyorsasága miatt), majd leginkább E.T.-hez hasonlították. De nagyon jó arc lehetett, mert sok rajongónak máig ő az egyik legnagyobb kedvence.

ugly4.jpg

Egy másik baseballsztár, Randy Johnson sem szépségéről volt híres.

ugly5.jpg

Yannick Noah-t sokan úgy emlegették: Bob Marley, teniszütővel a kezében.

ugly6.jpg

A korán öregedő és elég csúnyán kopaszodó George “Duke” Harrisnek a rossz nyelvek szerint elég lett volna csak egyszer bohócruhát húznia, hogy a környék összes gyerekét halálra ijessze…

ugly7.jpg

Bill Walton szerintünk nem csúnya srác, inkább a Disney Herkulese jut róla eszünkbe.

herki.jpg

Az egykori NBA-s kosárlabdázó, Gheorghe Muresan magas volt ugyan, de nem lett sztárjátékos. Sem pedig a csajok kedvence.

ugly8.jpg

Alighanem még ma is az 1929-ben született baseball-játékos, Don Mossi a világ egyik legviccesebb arcú sportolója.

ugly9.jpg

Mike Ricci esete is bizonyítja, hogy a hokijátékosoknak bizony néha hiányzik egy-két foguk… vagy annál sokkal több.

ugly10.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés