A világ legszexibb bűvésznői

Ezek a csajok aztán tudják, hogyan kell elvarázsolni mindenkit! És nemcsak azért, mert nagyon dögösek, hanem azért is, mert ez a hivatásuk: mindannyian bűvészek, akiket a TheRichest.com “A világ legszexibb bűvésznői” című összeállítása nyomán mi is bemutatunk nektek. Van a listán egy magyar lány is, Miss Katalin, aki szerintünk az egyik legszebb a csajok közül… de most jöjjenek mindannyian! Abrakadabra, egy-két-há… és!

Hirdetés

Laura London – többször lépett már fel Károly herceg előtt, aki el van ájulva a gyönyörű mágusnő tehetségétől, sőt, Laura Erzsébet királynő 80. születésnapján is előadta műsorát. Ha éppen nem uralkodókat kápráztat el, akkor rock fesztiválok utáni after partikon vállal VIP show-kat (nem peep show-kat).

buv1.jpeg

Connie Boyd – balettozni kezdett gyerekként, de egy sérülés megakadályozta őt abban, hogy profi táncos legyen. Ezt követően artistának készült, ám jött egy újabb sérülés, és ettől az álmától is el kellett búcsúznia. De szerencsére jött egy újabb szerelem, a bűvészet, amivel elég magasra jutott: saját műsorig (“The Beauty of Magic”), illetve számos szakmai díjig.

buv2.jpg

Sophie Evans – a Twisted Cabaret bűvészduóban kezdte pályafutását Kevin James partnereként, majd szólóban folytatta. És milyen jól tette, ugyanis ettől kezdve lett igazán sikeres. Dolgozott Las Vegasban (egyike a kevés bűvésznőknek, akiknek ez sikerült), rangos szakmai díjakat nyert, gyerekeknek tanított bűvészetet a BBC The Sorcerer’s Apprentice című gyerekműsorában, és nem mellékesen olyan fontos emberek és világsztárok előtt lépett már fel, mint mondjuk Muhammad Ali vagy Jimmy Carter.

buv3.jpg

Megan Knowles-Bacon – gyerekkorában mindig is zavarban volt attól, hogy ő az egyetlen lány a társaságban, akit érdekelnek a bűvésztrükkök. Manapság viszont már büszke lehet arra, hogy ő az első és egyetlen nő, akit a Magic Circle nevű 100 éves bűvész szervezet is tagjaivá fogadott.

buv4.jpg

Kristi Toguchi – apja és nagyapja is bűvész volt. Ő viszont először táncos végzettséget szerzett a Kaliforniai Egyetemen, és csak ezután kezdte el saját show-jinak kidolgozását. Ezekben természetesen tánc is van, emelve a varázslat szintjét.

buv5.jpg

Miss Katalin – ezen a néven említi a TheRichest.com azt a magyar bűvész nőt, aki már 14 évesen Dubajban dolgozott (na, nem kell rosszra gondolni…), később pedig bejárta a világot. Úgy tudjuk, Czékmann Katalinnak hívják, és szerintünk is abszolút helye van a legcsinosabb bűvésznők között!

buv6.jpg

Krysten Lambert – The Supernaturalists néven futott saját műsora, később pedig a BeLIEve című tévéshow-jával varázsolta el a közönséget. Most Las Vegasban turnézik, de ha nem színpadon áll, akkor jótékonysági tevékenységet végez, és sokat beszélget szegény gyerekekkel arról, hogy mennyire fontos célokat kitűzni, és ezekért dolgozva élni.

buv7.jpg

Angela Funovitz – Criss Angel és Uri Geller fedezte őt fel a Phenomenon című tévéshow-ban. Angela végül második lett a műsorban, de talán nem bánja, mert manapság “munkaideje” felét tölti csak bűvészként, a másik felében orvosként dolgozik, illetve Krystenhez hasonlóan jótékonysági munkát végez gyerekek javára.

buv8.jpg

Christen Gerhart – a NASA kutatójából lett bűvész. Keress rá a neten, például Bitchkraft című, csajcentrikus műsorára. Minket már a címmel meggyőzött!

buv9.jpg

Alana – 13 évesen kezdett bűvészkedni, majd kitalálta saját műsorát, a Magic: InStyle-t, melyben stílusosan, gyémántokkal és gyöngyökkel, magassarkú cipőben adja elő show-ját. Bejárta a világot, de hazájában, Németországban is megbecsülik: 2011-ben megnyerte a German Grand Prix-t, majd ő lett az első nő, aki elhódította a German Champion of Magic címet is.

buv10.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés