Ártatlan emberek vonultak önként börtönbe egy tévéshow kedvéért

Nemcsak tévéshow-nak, hanem szociális kísérletnek is elég izgalmas az A&E Network márciusban bemutatásra kerülő műsora, a 60 Days In, amelyben hét teljesen átlagos ember (férfiak és nők) 60 napra egy indianai börtönbe vonul. Hangsúlyozzuk, ők átlagemberek, akik eddig soha még csak bajba sem kerültek, most viszont fejest ugranak a drogok, korrupció és az erőszak világába. Ahogy az egyikük fogalmaz: ketrecbe zárt állatok lesznek mindannyian. Azt, hogy ők igazából csak egy tévéshow szereplői, sem a rabok, sem a nevelőtisztek nem tudták.

Hirdetés

Március 10-én lesz látható az első rész a sorozat 12 epizódjából, de szerintünk ha sikeres lesz a dolog, akkor további évad(ok) is várható(ak).

Mindenkinek más oka volt arra, hogy jelentkezett a tévéshow-ban való szereplésre: van olyan, aki tanárként a gyerekeknek akarja megmutatni, hová juttathatják az életben hozott rossz döntések.

jail3.jpg

A hét jelentkezőt felkészítették arra, hogy kamerák figyelik majd őket, és arra is, hogy mi vár rájuk bent, de ezt megtapasztalni mindnyájuk számára nagyon durva élmény volt. Feszültség, verekedések, és az utolsó fotón vér, ami nem csupán a forgatáson használt kellék, hanem igazi volt.

jail1.jpg

jail5.jpg

jail2.jpg

jail4.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés