Dokumentumfilmben meséli el a kannibál, hogyan ette meg egy férfi húsát +16

Egy korábbi cikkünkben mi is írtunk már Armin Meiwesről, aki megcsonkította, megkóstolta, majd megölte áldozatát. A történet dióhéjban annyi, hogy a férfi 2001-ben egy internetes chatszobában szedte fel Bernd Brandest, majd Meiwesnél találkoztak. Miután Brandes péniszéből ettek mindketten, Meiwes leszúrta áldozatát. Ezután feldarabolta, és a húst a fagyasztóba tette, amiből hét hónapon keresztül rendszeresen falatozott. A rendőröket egy másik potenciális áldozat vezette nyomra, aki szintén találkozott volna Meiwesszel, de az utolsó pillanatban meggondolta magát, és nem tette. Nos, Meiwes most életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de persze sokan továbbra is kíváncsiak rá, illetve az okokra és indítékokra, hogy miért tette, amit tett. Nemrég egy dokumentumfilm is készült róla, a Barcroft Network jóvoltából. A felvételt mi is kerestük a neten, de az oldalakon (pl. YouTube) már nem elérhető. Talán mert Meiwes annyira durva dolgokat mesél, hogy inkább mindenütt letiltották?

Hirdetés

Egy részletet mindenesetre megosztunk veletek, ezt a Sickchirpse-en olvastuk. “Elkészítettem egy darab hátszínt, hercegnő burgonyát és kelbimbót tettem mellé, majd miután ilyen finom vacsorát készítettem, az egészet megettem” – mondta Armin Meiwes.

meiwes.jpg

Egyébként a férfiről az a hír járja, hogy a börtönben vegetáriánus lett (talán mert nem tudnak az ízlésének megfelelő húst készíteni?!).

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés