Ezzel a pornósztárral költözhet össze 1 hónapra az orosz nyereményjáték 16 éves győztese

Ezek az őrült oroszok már megint kitaláltak valamit. Pontosabban egy új, számítógépes játékokhoz virtuális fegyvereket árusító weboldalnál pattant ki valakinek a fejéből, hogy 100 000. látogatójukat lepjék meg valami igazán különlegessel, nevezetesen: a szerencsés egy hónapig lakhasson egy moszkvai szállodában, méghozzá Ekaterina Makarova pornószínésznővel. És bár számítottak arra, hogy a nyertes esetleg kiskorú lehet, de szerintünk ezt a lehetőséget nem vették teljesen komolyan. Pedig kellett volna: egy 16 éves srácot, Ruslan Schedrint ért az a megtiszteltetés, hogy egy hónapra összeköltözhet Ekaterinával.

Hirdetés

A srác persze majd’ kiugrik a gatyájából (minden értelemben), annyira várja már a találkozást, nővére és az anyukája viszont nincsenek oda az ötletért. És akkor még elég finoman fogalmaztunk. Ő Ruslan, fotója alatt pedig Ekaterináról látható egy kép.

gyp1.jpg

gyp2.jpg

A mama, Vera (a következő fotón középen) azt mondja, inkább adtak volna pénzt a fiának, mondjuk 100 000 rubelt, ha már ő volt a százezredik látogató, azzal kiegyezne. De amin nagyon jót mosolyogtunk, hogy fő baja egyébként talán nem is az, hogy a fia egy hónapra egy moszkvai hotelbe költözhet egy pornószínésznővel, hanem az, hogy mi lesz így a kis Ruslan vizsgáival, hiszen a srácnak most tanulnia kell(ene).

gyp3.jpg

Ekaterina Makarova korábban beleegyezett abba, hogy ő legyen a jutalom ezen a nyereményjátékon. Azt mondja, még nem találkozott Ruslannal, de fotó alapján szimpatikus neki, szóval azt is el tudja képzelni, hogy nem történik semmi, csak haverok lesznek. “Nem muszáj lefeküdnöm a győztessel, de tudjátok, milyen az élet…” – mondta korábban. Akkor még talán nem tudta, hogy egy 16 éves srác lesz a nyertes, de később, amikor már ezzel tisztában volt, annyit mondott, hogy a 16 éves kor már teljesen megfelelő arra, hogy az ember független legyen.

gyp4.jpg

gyp5.jpg

gyp6.jpg

Ruslan a mamája elmondása alapján 16 éves, de a DailyMail úgy tudja, van olyan adatbázis, ami szerint az egykori gyerekszínész még csak 14 esztendős.

gyp7.jpg

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés