Mesterséges intelligenciájú szexrobotokat készítene a realisztikus szexbabák tervezője

Az embereket (na jó, az emberiség egy részét) egy ideje már foglalkoztatja, milyen lehet a robotokkal való szex – nem egy sci-fi és film is készült, amiben megjelenik az ilyesmi. Nos, talán ez is inspirálta Matt McMullent, a világ legvalósághűbb szexbabáit készítő RealDoll vezérigazgatóját, amikor elhatározta: olyan élethű szexrobotokat szeretne gyártani, melyek mesterséges intelligenciával is rendelkeznek. Így az eddigi mozdulatlan babák helyett gyakorlatilag olyan androidokat dobnának piacra, amik mozognának, tudnának beszélni, alapvető kérdésekre válaszolni (akár társalogni is), szájmozgással, természetesen, és persze pislogni is tudnak majd.

Hirdetés

Matt McMullennel nemrég a Fusion csapata forgatott. Rövid dokumentumfilmjükben meglátogatták a mestert, megnézték alkotás közben, és kíváncsiskodtak, hol tart most a projekt. Íme, a kisfilm.

Matt 5000 dolláros szexbabái így is elég durván valósághűnek tűnnek, legalábbis képek alapján…

mattmcmullen.jpg

matt_mcmullen.jpg

matt_mcmullen_dolls.jpg

matt_mcmullend2.jpg

Ha még mesterséges intelligenciával is ellátnák őket, akkor sok örömlány nézhetne új állás után (és számos férfi ki sem mozdulna többé otthonról, a babája mellől).

matt_mcmullen_doll.jpg

realdolls-munecas.jpg

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés