Michael Jackson szerette volna, ha ezek a dolgok örökre titokban maradnak

Michael Jackson egyesek szerint minden idők egyik legsikeresebb és legkarizmatikusabb popsztárja, mások viszont inkább úgy vélik, megosztó személyiség volt. Életét sok pletyka és homályba vesző részlet jellemezte, amik még hét évvel a halála után is érdekesek az emberek számára. Lássunk néhány olyan infót és részletet, amikről Michael Jackson inkább nem szeretné, ha tudnánk.

Hirdetés

Legjobb barátja egy Bubbles nevű csimpánz volt, akit még a nyolcvanas években szerzett egy texasi kutatóközpontból. A majom nemcsak ugyanolyan ruhákat hordott, mint ő, hanem az asztalánál evett, és a popsztár vécéjét használta, ha ki kellett mennie a dolgát végezni. 2000-ben egy floridai menedékhelyre került – ebben az is közrejátszhatott, hogy Jackson állítólag bántalmazta.

michaeljackson1.jpg

Sokan törték a fejüket, hogy a klipben és a világ számos koncerthelyszínén vajon hogyan tudja előadni a Smooth Criminal című számának táncbetétjét… hát úgy, hogy speciális antigravitációs cipőket fejlesztettek ki ehhez a tánchoz, amik akkor is a földön maradnak, ha a táncoló megdől.

michaeljackson2.jpg

Volt egy videójátéka, a Moonwalker, amiben az ő karaktere mentett meg egy kisgyereket a gonosztól, akit Joe Pesci formált meg.

michaeljackson3.jpg

Többször is vádolták gyerekmolesztálással, de soha nem ítélték el emiatt. A popsztárt még halála után is érték ilyen vádak: Wade Robson táncos azt állította, hogy 1990 és 1997 közt molesztálta őt a híresség, majd James Safechuck is azt állította, hogy amikor gyerektáncosként a Pepsi egyik reklámjában szerepelt, akkor Jackson molesztálta.

michaeljackson4.jpg

Testvére, Jermaine Jackson később elárulta, hogy ha a 2005-ös gyermekmolesztálási ügyében elítélték volna, Michaelnek megvolt a terve, hogy mit lépjen: gyorsan a reptérre sietett volna, és magángépével meg sem állt volna a Perzsa-öbölig. “Sosem jöttünk volna vissza, ha a testvéremet elítélik olyasmiért, amit nem követett el” – mondta Jermaine a The Times magazinnak.

michaeljackson9.jpg

Meg akarta venni a Marvelt, hogy ő lehessen Pókember, de az üzlet végül nem jött össze. El tudod képzelni Michael Jacksont ebben a szuperhős szerepben?

michaeljackson5.jpg

Bőre a nyolcvanas években kezdett kifehéredni. Sokan plasztikákat és más orvosi módszereket emlegettek, amikkel állítólag a pop királya szándékosan fehéríttette magát, de a TheRichest.com is azt állítja, hogy ennek a folyamatnak egy betegség, a vitiligo volt az oka, ami a bőr kivilágosodását okozza.

michaeljackson6.jpg

1984-ben a Pepsinek forgatott reklámfilmet, ám a jó bulinak ígérkező felvételek csúnya véget értek: néhány pirotechnikai kellék kigyulladt, megégetve az énekes arcát, fejbőrét és haját is. Ekkoriban szokott rá a parókák viselésére és a fájdalomcsillapítókra.

michaeljackson7.jpg

Hogy égési sérülései gyorsabban gyógyuljanak, ilyen speciális oxigénellátású ágyban aludt abban a kaliforniai kórházban, ahol kezelték. A kilencvenes években vett egyet magának otthonra is.

michaeljackson8.jpg

Házassága Elvis Presley lányával, Lisa Marie Presley-vel csak 18 hónapig tartott. A pár 1994. május 26-án kelt egybe a Dominikai Köztársaságban, de 1996. január 18-án el is váltak. Ennek ellenére jó kapcsolatban maradtak egymással: Lisa Marie elmesélte Oprah Winfrey műsorában, hogy még jó ideig együtt utazgattak a válás után is.

michaeljackson10.jpg

Forrás: Therichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés