Nem volt ostya a KitKatban, ezért életre szóló ingyenes csokiellátmányt kér

Egész életére elegendő KitKat csokit szeretne kárpótlásul egy 20 éves joghallgató, Saima Ahmad – olvastuk a Daily Mailen. A lány a Nestlének írt egy részletes levelet, amiben kifejti problémáját: 2 fontért vásárolt egy multipack csomagot kedvenc csokijából, de otthon megdöbbenve jött rá, hogy egyikben sincs ostya. Saima nemcsak azt szeretné, ha a vezérigazgató kérne tőle elnézést a történtek miatt, hanem azt mondja, ha nem foglalkoznak az ügyével olyan mértékben, mint szeretné, akkor perelni fog – egy 1930-as esetet említett precedensként a levelében a Nestlének, arra kérve őket, hogy ne hanyagolják el a vásárlóikkal való törődést.

Hirdetés

“Ha felajánlják, hogy egész hátralévő életemben ingyen kapom a KitKat csokit, akkor sem fogom megunni, annyira szeretem” – mondta a lány, akinek nyilvánvalóan nem vette el a kedvét kedvenc édességétől az, hogy “selejtes” példányok voltak az általa vásárolt multipackben.

kitkat2.jpg

Saima azt mondja, fórumokon olvasott hasonló panaszokat – mások is jártak már úgy, mint ő. Ezért azt is reméli, hogy ha ő elér valamit, az a többieknek is segíthet.

kitkat1.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés