PewDiePie horror-vígjátéka is a YouTube Red első eredeti filmjei közt van

Nem egy és nem két cikket olvastunk már a fizetős YouTube-ról, a YouTube Redről, ami egy héten belül elérhető lesz – körülbelül 10 dolcsiért, egyelőre csak az Egyesült Államokban. Ennek lényege nemcsak az lesz, hogy ottani mércével nézve fillérekért megszabadulnak a nézők a reklámoktól, hanem az is, hogy olyan eredeti és exkluzív tartalmakhoz férhetnek majd hozzá, amikhez a sima YouTube-ot használók nem. Ilyen eredeti tartalom lesz például PewDiePie Scare PewDiePie című horror-vígjátéka, az A Trip to Unicorn Island című dokumentumfilm, a Dance Camp című tini musical és a Lazer Team című vígjáték is.

Hirdetés

Minden filmet február 10-én lehet majd nézni a YouTube Reden, egyelőre viszont csak az USA-ban. PewDiePie ijesztgetős vicceskedéseit várják a legtöbben.

pewdiepiee.png

Akik előfizetnek, hozzáférnek a Google Play Music All Access szolgáltatásához is, és fordítva: a korlátlan zenehallgatásért fizetők bónuszként ingyen nézhetik a fizetős YouTube-ot.

Mi már azt várjuk, hogy vajon nálunk mikortól lesz elérhető a YouTube Red? Illetve, hogy addig az emberek milyen módszerekkel kísérleteznek majd, hogy esetleg, talán, valahogyan mégis megússzák a havi 2-3 ezer forintos előfizetési díjat…

Forrás: TheVerge.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés