Pornós csajok, akik mindannyiunknál okosabbak

Ha azt gondolod, hogy a pornószínésznők között csak üresfejű libákat lehet találni, akik a dugáson, szopáson, nyögésen és lihegésen kívül semmi máshoz nem értenek, akkor tévedsz. Vannak ugyanis köztük nagyon intelligens, tanult, széles látókörű csajok is, akik nemcsak az ágyban jók – jöjjön most a Dudecomedy.com összeállítása a legokosabb pornósztár csajokról!

Hirdetés

Az alternatív stílusú pornósztár, Joanna Angel angol nyelv szakon szerzett diplomát a Rutgers Egyetemen, ahol filmes tanulmányokat is folytatott. Ez azért is lett később fontos számára, mert megalapította a saját weboldalát, ahol az írástól a rendezésen át a produceri szerepig mindent ő csinál – és persze szerepel is a saját felnőttfilmjeiben.

smart-pornstar1.jpg

Lisa Sparks Joannához hasonlóan művészeti diplomával, majd a Kentucky University-n szerzett üzleti tanulmányokkal vágott bele saját vállalkozásába, így a közvetítő embereket kihagyva egyből hozzá, az ő oldalára érkezik a napi több ezer látogató, és a pénz is hozzá folyik be. A pornósztár neve onnan is ismerős lehet számodra, hogy ő tartja az egy nap alatt legtöbb partnerrel való együttlét világcsúcsát – 919 emberrel szexelt.

smart-pornstar2.jpg

Lorelei Lee több mint 230 filmben szerepelt. Sok kikötözős jelenetet és hasonló “ínyencségeket” is bevállalt, de azt kevesen tudják róla, hogy a New York-i egyetemen szerzett diplomát kreatív írásból, méghozzá mesterszakon.

smart-pornstar3.jpg

AJ Bailey a University of Missouri hallgatója volt, ahol antropológiából szerzett diplomát. A híres St. Andrews egyetemre is áthallgatott ösztöndíjasként, ahol például Vilmos herceg is tanult.

smart-pornstar4.jpg

Laurie Wallace summa cum laude eredménnyel végzett a Maryland-i Loyola College-ben, német és politikatudomány szakon. Ezután a George Washington University-re iratkozott be, jogot tanulni.

smart-pornstar8.jpg

Belle Knox a Duke University hallgatójaként jött rá, hogy az évi 60 ezer dolláros tandíjat kicsit nehéz lesz pincérnői fizetésből kiköhögni, ezért hát az iskolai szünetekben elkezdett válogatásokra, majd forgatásokra járni – egy jelenettel majdnem négyszer annyit keresett (1500 dollárt), mint pincérnőként egy egész hónapban!

smart-pornstar5.jpg

Shy Love a szerszámok… azaz bocsánat, a számok embere. Nemcsak azért, mert több mint 250 felnőttfilmben szerepelt, hanem azért is, mert könyvelőként végzett, majd könyvvizsgálóvá és számvevővé képezte tovább magát.

smart-pornstar6.jpg

Az apai ágon japán, anyai ágon pedig német származású Asia Carrera pedig olyan okos, hogy a világ legmagasabb IQ-jú embereinek csoportjában, a MENSA-ban is helyet kapott.

smart-pornstar7.jpg

Forrás: dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés