Vaginájával emel súlyt ez a 44 éves nő

Kim Anami nem szereti a szokványos megoldásokat, és ez az edzésre is igaz nála. A 44 éves nő 20 éve kezdett az általa csak “vagina kung-funak” hívott speciális súlyemelő technikával foglalkozni, aminek az a lényege, hogy a vaginájával emeli fel a különböző nehézségű tárgyakat. Legyen szó kókuszról, háztartási cikkekről, súlyzóról vagy akár egy szörfdeszkáról, Kim előtt nincs lehetetlen.

Hirdetés

Hogy mégis hogyan csinálja? Van egy speciális jáde tojásszerűsége, amihez egy kötelet erősít, majd ennek másik végét a kiválasztott súlyhoz köti. A tojást felhelyezi magának, majd indul az emelési hadművelet.

vag4.jpg

Ha kedvet kaptál, vagy a barátnőd szeretné megtanulni a vagina kung-fut, akkor kövessétek Kim tanácsait. A nő azt mondja, kis dolgokkal kell kezdeni, nem szabad egyből nehéz tárgyak emelésére vállalkozni. Ő is 20 év alatt jutott el odáig, hogy akár több kilós súlyokat is megemel és megtart.

vag1.jpg

Hetente ötször edz, és másokat is oktat. Többnyire Bali és Los Angeles közt ingázik, de sokat utazik máshová is, hogy vigye különleges technikája hírét.

vag3.jpg

Kim azt mondja, a vaginális súlyemelés jó ellenszer depresszió ellen, de még a ráncokat is kisimítja. Emellett erősíti a medencefenék izmait, és jobbá teszi a szexuális együttléteket mind a nők, mind a férfiak számára. Nem is véletlen, hogy párkapcsolati- és szexuális tanácsadóként dolgozik.

vag.jpg

Nőgyógyász is alátámasztja a szavait.

És hogy az emberek hogyan reagálnak, ha meglátják mondjuk a tengerparton egy szörfdeszkával a lábai közt? Kim azt mondja, sokan zavarba jönnek, leesik az álluk, de sokan biztatják. Megint mások el akarják kérni a telefonszámát, de ezzel kapcsolatban óvatosságra int mindenkit. “Ismerek egy lányt, aki Thaiföldön három pasit juttatott kórházba… nem volt tisztában a saját erejével” – mondta, és még finoman fogalmazott.

vag2.jpg

Forrás: Thesun.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés