Videó: A South Park készítői beLSD-zve az Oscar-gálán

A South Park készítőit, Trey Parkert és Matt Stone-t reméljük senkinek nem kell bemutatnunk. A két teljesen őrült fazon 16 évvel ezelőtt, a 2000-es Oscar-gálán női ruhába öltözve jelent meg, de mintha ez nem lenne elég, még be is voltak LSD-zve!

Hirdetés

Nemrégiben erről az eseményről meséltek, már felnőtt fejjel, és nagyon mókás részleteket tudhattunk meg tőlük. Így például azt, hogy a gálára csak Trey Parkert hívták meg, az Oscar-díjra ugyanis a nem a “South Park – Nagyobb, hosszabb és vágatlan” film, hanem csak annak az egyik dala, a “Hibáztasd Kanadát!” kapott jelölést.

Ennek csak Trey volt a szerzője, Matt sajnos nem, de mivel Trey-nek ekkor nem volt barátnője, ezért Mattet vitte magával a gálára. Kitalálták, hogyha már ő kísérője, akkor Matt bújjon női ruhába. De ha már ő női ruhát ölt, akkor tegyék meg ezt mind a ketten. Sőt! Akkor már LSD-zzenek is be! Ha pedig bármelyik hülye riporter a ruhájukról kérdezi őket, akkor nem hallják meg a kérdést, és elkezdenek arról beszélni, hogy: “Milyen varázslatos ez az este!”

Mindez videón:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés