Videó: leszbikusok péniszt, meleg srácok vaginát kóstoltak +18

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Emlékszel még arra a videóra, amikor meleg srácok érintik meg egy nő micsodáját, illetve arra, amikor leszbikusok először fognak péniszt a kezükbe? Nos, hozzánk hasonlóan talán te is azt hitted (ha csak egy rövid időre is), hogy ezt már nem lehet tovább fokozni. Pedig lehet. Most ugyanezekkel a leszbikus csajokkal péniszt próbáltak kóstoltatni a felvétel kedvéért – még mielőtt arra gondolnál, hogy egy embert kasztráltak, eláruljuk, hogy bika pénisz volt, jól átsütve. Már ha tényleg az volt a kis pálcikákra szúrva.

Hirdetés

A csajok többsége, hogy finoman fogalmazzunk, nem nagyon tudta kezelni ezt a helyzetet, de ez szerintünk teljesen érthető is.

Hogy a srácok se maradjanak ki a jóból, velük tehén vaginát próbáltak etetni (nem nyersen). Ők se reagáltak jobban – totál megértjük, mi már a gondolattól ki akartunk menni hányni egyet…

Reméljük, most már tényleg elértünk arra a pontra, amikor ezeket a “melegek csinálnak ezt vagy azt” videókat nem fokozzák tovább. Eleinte viccesek voltak, de mostanra sokak tűréshatárát és undorodási küszöbét átlépték.

Forrás: Dudecomedy.com