Will Smith ezt mondta fia öltözködéséről

Korábban mi is megírtuk, hogy Will Smith fia tavaly női ruhát vásárolt magának, amiben szemmel láthatóan jól is érezte magát. Twitteren is megosztotta azt az élményét, amikor nem volt rajta alsó, és túl gyorsan fordult meg… tudjuk, túl sok infó…szerencsére képet legalább nem posztolt. Nos, a srác idén a Louis Vuitton reklámarca is lett, talán olvastátok, hogy meglepő módon nem a cég férfiruháit, hanem a nőknek szánt termékeit népszerűsíti. Jadennek tehát nagyon is bejönnek a női holmik, de még mielőtt másra gondolnátok, hozzá kell tennünk, hogy a 17 éves srác egyébként heteroszexuális. Híres apukája, Will Smith egy rádióinterjúban beszélt fia öltözködés stílusáról, hangsúlyozva, hogy a gyerekei művészek, és neki, mint szülőnek az a feladata, hogy támogassa őket.

Hirdetés

“Feszegetni kell a határokat, ki kell próbálni új dolgokat, és úgy gondolom, hogy az nem baj, ha valaki számára kényelmes olyan dolgokat tenni, amivel az emberek többsége nem ért egyet. És szerintem azt is magabiztosan kell kipróbálnod, amiben talán elbukhatsz” – mondta a színész.

will_smith_family.jpeg

will_smith_jaden.jpg

Will Smith azt is elmondta, hogy fia semmitől sem fél, és egy kicsit sem érdekli az emberek véleménye. Íme, a Louis Vuittonnak készült képek:

jaden-smith-lv.jpg

Itt pedig néhány régebbi kép.

jaden-smith-wears-dress.jpg

jaden-smith-dress.jpg

jaden-smith-dres.jpg

Forrás: Huffingtonpost.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés