Zseniálisan hülye ötletek a mindennapokra

Az életben minden nap új feladatokkal és kihívásokkal szembesülünk, amik sokszor óriási munkával járnak. Ilyenkor a nem szorgos, de legalább lusta emberek végtelenül kreatív megoldásokat tudnak kiötleni. Például: A gyereknek kéne valami Tini Nindzsás ajándék, de már a pizsamájától a tolltartójáig mindenen ott van a TMNT logó? Csináljuk meg az autónk kárpitját Tini Nindzsásra!

Hirdetés

Látod, ahogy a fodrásszalonodban a vendégek kínkeservesen próbálnak telefont nyomkodni miközben vágod a hajukat? Tegyél átlátszó fóliát a rájuk terített vászon alsó részére! Mindenre van egy zseniális, egy hülye, vagy legalább egy felesleges megoldás! Ezek közül hoztuk el most a legjobbakat!

Valami barom letépte a visszapillantó tükrödet? Sebaj, egy fadarabbal, és a fiókban porosodó kis tükörrel is beéred a következő szervízig!

Ha a kedvesedet nehéz rávenni egy kis csöcsörészésre, akkor csak tetováltasd a tenyereidre, hogy “Helyezd ide a ciciket” – és könnyebben fog indulni a móka!

Néha van úgy, hogy pezsgőt adni ajándékba már túl snassz! Fogj néhány Ferrero Rochert, és máris sokkal menőbb lesz az ananászra emlékeztető ajándékod!

Amikor a Just Do It már nem elég, mert ráfüggtél a Star Wars új részére:

Ez a kép számos kérdést vet fel. Ki akar iPadezni a kádban úgy, hogy egy megbízhatatlan szerkezet tartja a több százezres eszközt a víz felett? Ki gondolta, hogy ez bárkinek is hasznos megoldás lehet? Legfőképpen pedig: ki fürdik törölközővel a testén egy kádban?

A klasszikus gyűrű nem elég egy gamer lánynak!

“A feleségem megkért, hogy vágjam félbe a kenyerét. Azt nem mondta, hogy pontosan hogyan!”

Amikor valami extrán édes szendvicsre vágysz, jusson eszedbe ez az ötlet!

Ez vagy nagyon undorító, vagy meglepően király. Banán dog!

“Ez a ló halottnak tetteti magát valahányszor lovagolni vinné őt valaki” – Magadra ismersz?

Ennél vagányabb Tini Nindzsás dolgot még nem láttunk!

Ha volt gamerlány ékszer, akkor most jöjjön egy geeklány ékszer!

Zseniális, vagy hülye ötlet? Mindenesetre ezzel tuti nem kell senkinek a “bankkártya leolvasódat” mutogatni lehajoláskor!

A régi TV-k is jók valamire!

Cigi-cerka. Hogy könnyebben menjen a rászokás!

Ez a férfi a hivatalos fényképes igazolványához úgy készíthetett képet, hogy egy tésztaszűrő van a fején! Éljen a repülő spagettiszörny vallása!

A Major Lazerből Diplo prezentálja, hogyan lehet okostelefonozni a legtisztábban a fodrásznál.

Minek a golyóálló mellény, ha Nokiákat is felcelluxozhatsz a testedre?

Ez zseni! Van Gogh plüssbaba, aminek levehető az egyik füle!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés