Bam Margera háromhetes terápiára ment az anyukájával

Vannak olyan helyzetek az életben, amikor az ember lába alól kicsúszhat a talaj, és egyszer csak kénytelen lesz beismerni, hogy már nem boldogul egyedül a problémájával, és segítséget kell kérnie. Így volt ezzel Bam Margera is, aki nemrég a ‘Family Therapy With Dr. Jenn’ című tévéműsor keretében háromhetes terápián vett részt az anyukájával – ennek egyik célja az volt, hogy kettejük kapcsolata javuljon, a másik pedig az, hogy a Jackass sztárját le tudják szoktatni az alkoholról.

Hirdetés

Bam akkor kezdett el keményebben piálni, amikor 2011-ben meghalt a legjobb barátja, Ryan Dunn, és ezt a veszteséget nem tudta feldolgozni. A dolog mára olyan méreteket öltött, hogy a szinte felismerhetetlen 36 éves sztárért az édesanyja a nap nagy részében aggódik: soha nem tudja, hogy ha megszólal a telefonja, akkor vajon milyen hírt kap a fiáról, és minden nap a legrosszabbtól tart.

bam_margera_mum.jpg

A jó hír az, hogy Bam is felismerte, segítségre van szüksége, és a jelek szerint hajlandó is tenni a változásért, a rossz hír viszont az, hogy ez csak a kezdet, és még rögös út áll előtte.

bam_margera_mum_april.jpg

Nézz bele a műsorba, következik egy alig több mint ötperces előzetes:

És itt egy 3 és fél perces második videó is:

Forrás: Shockmansion.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés