Ben Affleck írt egy Batman-forgatókönyvet, ami a hírek szerint elég király lett

Amikor a barátommal megnéztük a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalát, a film végén szinte egyszerre kérdeztük meg egymástól: hogy játszhatott egy ilyen semmilyen filmben az a Ben Affleck, aki egyébként kétszeres Oscar-díjas filmkészítő (Good Will Hunting, illetve Az Argó-akció, aminek a rendezője és a producere is ő volt). Vajon nem lehetett volna, hogy csak egy kicsit beleírjon a forgatókönyvbe, vagy többet konzultáljon a Batman vs Superman rendezőjével, Zack Snyderrel? Nos, a kérdés azóta sem hagyott nyugodni, és egy kis utánajárással megtudtam, hogy Affleck állítólag javítgatott a forgatókönyvön – a forgatáson, már beöltözve Denevérembernek, sőt, az Uproxxon tegnapi hír, hogy írt egy Batman-forgatókönyvet, ami elég király.

Hirdetés

Ezt Patrick Whitesell, a WME szórakoztató- és médiaügynökség társ-vezérigazgatója is megerősítette a Hollywood Reporternek, de azt, hogy ebből a forgatókönyvből mikor lehet film, egyelőre senki sem tudja.

ben_affleck_batman.jpg

A magam részéről mindenesetre majdnem teljesen biztos vagyok abban, hogy amit Affleck ír, az jobb lehet, mint a Batman Superman ellen, aminek két folytatása (The Justice League Part One és Part Two) készül három éven belül.

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés