Elhiszed, hogy ez a fitnesz modell tényleg 3 hét múlva szül? Pedig igaz!

Egy várandós ausztrál fitnesz modell, Chontel Duncan nemrég óriási felbolydulást keltett a közösségi médiában, amikor megosztott magáról egy intenzív kick-boxolós videót – 37 hetes terhesen, vagyis körülbelül 3 héttel a szülés előtt úgy edz, mintha egyáltalán nem is lenne terhes. Sokak szerint elképesztő meggondolatlanságra vall, hogy így edz, hiszen elég egy rossz mozdulat, és máris árthat a babájának. Mások inkább amiatt aggódnak, hogy ezzel hamis képet és ideált közvetít a világnak a várandósságról, pedig nem minden nő tud ilyen vékony maradni terhesen is (még szerencse – a szerk).

Hirdetés

Chontel azt mondja, esze ágában sincs bárkinek is bármilyen képet közvetíteni, ő csak azt akarta megmutatni képeivel és videóival, hogy mennyire másként viselik a terhességüket az egyes nők.

terhes_kickbox7.jpg

terhes_k.jpg

terhes_kickbox1.jpg

Íme, a fent említett kick-boxolós videója.

Ez pedig az, amit nem sokkal korábban posztolt erőnléti edzéséről: Chontel egy órát edz: fut, súlyt emel és kettlebellezik is.

Azt mondja, a kalóriákat nem számolja. Annyit eszik, amennyit csak akar, és akkor, amikor éhes.

terhes_kickbox5.jpg

terhes_kickbox6.jpg

Állítása szerint 10 kilót hízott a terhessége alatt, és egy kicsit azért nehezen ül fel az ágyban… de mi még mindig ott tartunk, hogy 3 hét múlva szülni fog, és ő most így néz ki.

terhes_kickbox4.jpg

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés