Érdekességek a most 60 éves Bryan Cranstonról

Ha nézed a Breaking Badet, akkor biztosan tudsz néhány dolgot a főszereplő Walter White-ot alakító Bryan Cranstonról, de mi bízunk abban, hogy a következő összeállításból kiderült pár olyan infó is, amiket eddig nem tudtál az 1956-ban a kaliforniai Canoga Parkban született színészről.

Hirdetés

Anyukája, Peggy Sell rádiós színésznő volt, míg édesapja, Joseph Louis Cranston hollywoodi színész és producer. Bár a szülei nem annyira ragaszkodtak ahhoz, hogy Bryan is kövesse példájukat, a fiuk a főiskola elvégzése után mégis úgy döntött, színész lesz.

bcr1.jpg

Egyik első tévés szereplésében szappant reklámozott, borznak öltözve. Ekkor 1987-et írtunk.

bcr2.gif

Majdnem meg sem kapta Walter White szerepét: a Breaking Bad készítői John Cusacket és Matthew Brodericket is megkeresték előtte, hogy valamelyikük vállalja-e a szerepet, de ők nemet mondtak.

bcr4.jpg

Az AMC habozott egy kicsit, hogy mennyire lesz vajon jó ötlet egy olyan színészt szerződtetni erre a szerepre, akinek ilyen komoly múltja van vicces szerepeket tekintve. Aztán látták őt az X-aktákban, és tudták, tökéletes lesz.

bcr5.jpg

Ő a televíziózás történetének második olyan színésze, aki három egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámai férfi színésznek járó díjat a Primetime Emmy Awards-on – természetesen Walter White megformálásáért.

bcr6.jpg

11 éves volt, amikor az apja elhagyta a családot, és csak 22 évesen találkozott vele újra, amikor testvérével kinyomozták, hová sodorta az élet az öregüket.

bcr7.jpg

Majdnem rendőr lett. Két évig tanult, de mielőtt szolgálatba állt volna, inkább motoros túrára indult a testvérével. Amikor elfogyott a pénzük, karneválokon és vásárokon dolgoztak, például hintákat és egyéb játékokat működtettek. Később Floridában is dolgoztak egy étteremben, de épp akkor távoztak, amikor megölték a tulajt, ezért egy ideig testvérével gyanúsítottként tartották őket számon.

bcr8.jpg

Az 1990-es évek végén írt a feleségének egy forgatókönyvet, egy színházi darabról. A neje később azt javasolta neki, hogy csinálhatnának filmet is belőle, végül ebből lett az 1999-es Last Chance című produkció.

bcr10.jpg

A Breaking Bad ötödik évadjának utolsó forgatási napján Cranston csináltatott egy Breaking Bad tetoválást az ujjára.

bcr11.jpg

bcr9.png

Jól keresett a sorozattal: állítólag 225,000 dollárt kapott az utolsó évad minden egyes része után.

bcr13.jpg

bcr8.png

“Kicsit profi”: ezt a pizzás jelenetet elsőre felvették.

bcr12.gif

Saját bevallása szerint pocsék ajándékozó, gyakran továbbadja a kapott holmikat. Befogadott kutyusától, Sugartól viszont semmi pénzért nem válna meg!

bcr14.jpg

Boldog születésnapot, Bryan Cranston!

Forrás: Thechive.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés