Facebookon vett elégtételt a kávézó tulajdonosa a fizetés nélkül távozó páron

Mit tennél, ha lenne egy kis kávézód, ahol egy pár – az elfogyasztott bőséges reggeli után – egyszer csak felállna,. és fizetés nélkül távozna? Hát, mi elég dühösek lennénk, és annyira kreatív megoldás először talán nem jutna eszünkbe, mint amivel a dublini The White Moose Café tulajdonosa, Paul Stenson élt. A férfi a hétvégén posztolta a Facebookra, hogy a fizetés nélkül távozó párnak 120 perce van telefonálni, és bankkártyával kiegyenlíteni az “elfelejtett” számlájukat, máskülönben közzéteszi a biztonsági kamera róluk készült felvételeit. A pár csodák csodájára hamarosan telefonált, és rendezték a számlát.

Hirdetés

A pár azt állítja, a szomszédos Charleville Lodge vendégeiként nem tudták, hogy a kávézóban történő reggelizés nincs benne az árban. Paul szerint viszont ezt akkor megmondták nekik, amikor elfoglalták a szállásukat. Egyébként pedig elég bőséges reggelit kértek, és a számlájuk több mint 31 euróra rúgott.

Íme, a tulajdonos első üzenete, amire a pár elég hamar reagált.

cafe2.jpg

cafe1.jpg

Paul a végén egy kicsit csalódott volt, hogy nem alázhatta tovább a párost, akik elmondása szerint még a személyzettel is nagyon bunkón viselkedtek. Azt írta követőinek: “képzeljétek csak el, milyen jól szórakoztunk volna…” (ha tovább folytathatta volna ellenük irányuló ténykedését).

cafe9.jpg

A férfi nyers őszinteséggel megírt vicces posztjai után sokan akarnak csak azért Dublinba utazni, hogy felkeressék ezt a kis kávézót.

cafe6.jpg

cafe8.jpg

Mások szerint viszont a tulajdonos túl messzire ment.

cafe7.jpg

De összességében még mindig jóval többen vannak, akik elmennének ebbe a dublini kávézóba (zöld oszlop), mint azok, akik nem (sötétkék) – legalábbis a következő ábra szerint, ami a The White Moose Café felmérése alapján készült.

cafe5.jpg

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés