Felkavaró videó: egy kutyát dobott oda a jegesmedvének, hogy megvédjen egy nőt +16

Ne szépítsük: elég brutális felvételek következnek a kelet-oroszországi Chukotkából. Elsősorban nem azért brutálisak, mert olyan sok vért látnál rajtuk, hanem inkább lelkileg viselhetnek meg. Az első videón ugyanis azt látod, hogy egy férfi odadob egy kutyát a kép bal sarkában (egy konténerszerűség mellett) rejtőző jegesmedvének, valószínűleg azért, hogy megmentsen egy nőt.

Hirdetés

Azt nem tudjuk, hogy a kutya elmenekült-e, de reméljük, így történt – még akkor is, ha sérülései biztosan súlyosak voltak a szörnyű eset után.

A felvétel láttán az egész világon felháborodtak az állatbarátok, és azt követelik, hogy hatóságok keressék meg a férfit, és kapjon szigorú büntetést, mert ilyen egyetlen élőlénnyel sem lehet csinálni. Mások azt mondják, hogy nehezíteni fogja a dolgukat az, hogy a videó már több mint három éve készült, csak most kapott ekkora nyilvánosságot, így a férfi lehet, hogy már rég nem is lakik ott.

jegesmedve_kutya.jpg

Van még egy videofelvétel: erről azt gyanítjuk, időben megelőzte az elsőt. Ezt mutatja be, ahogyan egy nőt támad meg a jegesmedve. Őt később a Vostok Media értesülései szerint kórházba vitték, ahol sérüléseit ellátták. A nő súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. A jegesmedvét az eset után megkeresték és megölték.

Mi a magunk részéről annak örülünk, hogy a nőnek nem lett nagyobb baja, de a kutyát nagyon sajnáljuk, és reméljük, az állatot a medve elé dobó férfi tényleg megkapja méltó büntetését.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés