Gyanúsított mobiljával szelfiztek és hülyültek a brooklyni zsaruk

Megüthetik a bokájukat azok a brooklyni rendőrök, akik egy gyanúsított férfi mobiltelefonjával készítettek (szerintük) vicces videókat és szelfiket. A 31 éves férfit január 27-én vették őrizetbe, miután volt barátnője értesítette a zsarukat, hogy az ellene érvényben lévő távoltartási végzés ellenére is felhívta, és Facebookon is üzent neki. A férfit letartóztatták, bevitték a 75. körzet rendőrkapitányságára, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, elvették a mobiltelefonját.

Hirdetés

A pasas – aki csak monogramjával, J.L.-ként vállalta a nyilvánosságot – azt mondja, otthon találta meg a 16 szelfit és két videót, amiket a rendőrök rögzítettek az ő okostelefonjával. Azt mondja, nem akarja, hogy bárkit is kirúgjanak, és még csak bocsánatkérést sem vár, de azt felháborítónak tartja, hogy az engedélye nélkül hozzányúltak a mobiljához. Sőt, érzése szerint őt akarták kigúnyolni ezekkel az üzenetekkel.

phone6n-5-web.jpg

phone6n-3-web.jpg

phone6n-8-web.jpg

phone6n-1-web.jpg

Az esetnek elég nagy visszhangja van, és a rend nem annyira éber őrei (akik az egyik legelfoglaltabb körzetben nem az utcán teljesítettek szolgálatot, hanem az irodában baromkodtak) most nagyon megüthetik a bokájukat. A zsaruk azzal védekeznek, hogy nem tudták, kié a telefon, csak úgy hevert ott egy asztalon, és ők azt hitték, az egyik kollégájuké. Ez csak azért sem stimmel, mert elképzelhetetlen, hogy valaki ne nézett volna meg egy-két korábban készült fotót a telefonon tárolt képek közül… másrészt pedig a bizonyítékok és a gyanúsítottak holmijainak megfelelő tárolását is megkérdőjelezi, ha tényleg csak úgy letette valaki az asztalra a telefont…

forrás: NYDailyNews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés