Így spórol az arany luxusautók arab tulajdonosa a londoni parkoláson

Több mint egymillió angol fontot érő autóflottát szállíttatott Nagy-Britanniába a múlt héten egy szaúdi milliárdos – a férfi minden kocsiját elég könnyű felismerni, mert az összes arany színű. Van köztük egy 350 ezer fontot érő Rolls-Royce Phantom Coupe és egy ugyanilyen értékű Lamborghini Aventador, de egy 370 ezret kóstáló Mercedes G63 és a flotta legolcsóbb tagja, egy 220 ezres Bentley Flying Spur is feltűnt a londoni utcákon. Nemrég a kocsik azzal is felhívták magukra a figyelmet, hogy néhányra közülük mikuláscsomag került.

Hirdetés

Tulajdonosuk viszont a DailyMail számításai szerint nem is járt olyan rosszul, mert ha két héten belül befizeti a büntetést, az 80 font helyett csak 40 font lesz, és ez még mindig olcsóbb, mintha a közeli őrzött parkolók valamelyikében hagyta volna luxusautóit. (Forrás: DailyMail.co.uk)

saudi_golden_cars.jpg

A kocsikat a város több pontján is lefotózták, máris igazi látványosságnak számítanak.

saudi_golden_cars2.jpg

A Rolls-Royce-t a londoni Cadogan Place környékén is többen látták. Az exkluzív városrészen a házak átlagára 5.2 millió font körül mozog.

saudi_golden_cars3.jpg

saudi_golden_cars9.jpg

Itt a Lamborghini és a Merci épp az ötcsillagos Mandarin Oriental Hyde Park hotel előtt parkol, ami világhírű konyhájával és csodás fürdőjével egyaránt büszkélkedik weboldalán.

saudi_golden_cars4.jpg

saudi_golden_cars5.jpg

saudi_golden_cars6.jpg

Angliában kezdődik a luxusautók szezonja, amikor az arab olajmilliárdosok a hazájukban tomboló hőség elől Londonban keresnek enyhülést – természetesen kedvenc járgányaikat is magukkal hozva.

saudi_golden_cars7.jpg

saudi_golden_cars8.jpg